Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Hotel Aldo s.r.o. poskytuje ubytování: - pokoje 4 jednolůžkové, 7 dvoulůžkové s možností přistýlky - na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k internetu - restaurace pro 55 osob - 2 bowlingové dráhy.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním - kapacita 30 lůžek: -12x dvoulůžkový pokoj - možnost přistýlky, vlastní sprcha, WC. Pohostinství U TYGRA - hospoda, hostinec: -jídla mezinárodní kuchyně -pstruzi na 10 způsobů.

Hotel Flora ***/**** -165 pokojů rozdělených do 5 typů - velký multifunkční prostor s kapacitou až pro 400 osob. - krytý bazén a nabízí Balneo - wellness pobyty pro jednotlivce i kolektivy.

Hotel: - 60 lůžek - konferenční sál s projektorem (80 osob) - restaurace (60 míst) - letní terasa - salonek (35 osob) - vstup přímo na náměstí - firemní akce - parkoviště zdrama - wifi.

Apartmány Kouty s.r.o. poskytují ubytování na horách v apartmánech s vlastní plně vybavenou kuchyní, satelitní TV a koupelnu, internet, 82 lůžek, 3 typy apartmánů.

Hotel Oldřich Musil je dvoupodlažní objekt s restaurací, denním barem, nekuřáckou jídelnou a společenskou místností. Kapacita hotelu je 80 míst. Sociální zařízení je společné. Restaurace: -velký výběr chutných jídel typické české kuchyně.

Areál lázeňské léčebny je umístěn v atraktivní horské lokalitě Jeseníků, v nadmořské výšce 620 m. Budovy léčebny stojí na jižním svahu nad městem Jeseník a nabízí úchvatný pohled na celý hřeben Hrubého Jeseníku a město Jeseník. Lázeňská léčebna Jeseník nabízí spoustu možností k relaxaci i aktivnímu odpočinku, klienti mohou využít širokou paletu ...

Hotel Praděd a Ubytovna Praděd; poskytuju ubytování: - hotel s celoročním ubytováním - 33 lůžek, 7 přistýlek, pokoje mají vlastní sociální zařízení: - 6x dvoulůžkový pokoj - 1x třílůžkový pokoj - 4x dvoupokojový apartmán se 3 lůžky - 1x čtyřlůkový pokoj - 1x luxusní dvoulůžkové apartmá s možnosti přistýlky - turistická ...

Horský hotel Červenohorské sedlo poskytuje ubytování v Jeseníkách (Jeseníky): - horský hotel - kapacita 175 lůžek+50 přistýlek.

Hotel Lípa poskytuje: - ubytování ve dvou a čtyř-lůžkových pokojích - kapacita 53 lůžek - společenská místnost s kapacitou 20-25 osob pro různé spol. akce - parkoviště před hotelem Restaurace: - výběr z čtyř denních menu - prodej studené kuchyně - možnost pořádání rodinných či společenských oslav - pohoštění pro akce mimo ...

Hotel AKADEMIE poskytuje ubytování: - 30 pokojů - 6 přednáškových sálů, klimatizace, wifi - tenisový kurt, petangue - sauna, masáže - restaurace - lobby bar, letní zahrádka - zážitkové a rodinné pobyty - letní svatby s oddáním v parku.

Hotel*** - kapacita 50 lůžek v 24 pokojích - jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - pokoje vybaveny koupelnou, vanou, sprchovým koutem, WC, telefonem, barevnou televizí, satelitním příjmem, připojení k internetu WI - FIrestaurace - kapacita 40 místbanketní salonek - kapacita 15 míst k sezení - možnost pořádání svateb, ...

GARNI Grandhotel Prostějov je hotel v secesním stylu, umístěn v centru města. Hotel se stoletou tradicí nabízí rodinnou atmosféru s profesionálními službami. Vzhledem k výhodné poloze je v blízkosti hotelu řada příjemných kavárniček a restaurací, kam se zaručeně stojí za to vydat. - 10 jednolůžkových pokojů, 17 dvoulůžkových pokojů, 1 ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby

-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Ubytovací služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti

Ubytování: - hotel - kapacita 22 lůžek - 1/2, 2/8 a 2 apartmá - restaurace 20 míst - kavárna 40 míst - salonek 22 míst - směnárna - zvířata povolena.

Hotel, ubytování: -bezbariérový přístup a výtah pro vozíčkáře -parkoviště -pokoje vybaveny ledničkou, samostatně sociální zařízení -kapacita 57 míst. Rehabilitační zařízení: -sauna -masáž -dětské hřiště -terasa s grilem -wi-fi.

Květinová restaurace a hotel Barborka poskytuje ubytování: - hotel. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, tv. Možnost bezplatného wi-fi připojení k internetu. Stravování: - stylová restaurace. Pořádání: - akce, školení, oslavy.

Ubytování s kapacitou 50 lůžek nabízí Hotel M***: - na každém pokoji koupelna nebo sprchový kout, WC - wifi - restaurace 48 míst - snackbar 25 míst - banketní salonek 15 míst - bezbariérový vstup - zvířata povolena.

Hotely Ramzová, s.r.o. poskytují ubytovací služby.

Zdeněk Havlina -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Ubytovací služby Hostinská činnost

Jana Klemešová: -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Hostinská činnost