Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Ubytování v Praze. Cestovní agentura.

Rodinný Hotel MERAN nabízí příjemné ubytování v samotném centru hlavního města Prahy na Václavském náměstí. Máme pro Vás připraveno dvacet standardně vybavených hotelových pokojů s vlastním sociálním zařízením, televizorem a minibarem. Hotel, ubytování: - 5 jednolůžkových pokojů - 10 dvoulůžkových pokojů - 5 třílůžkových pokojů - ...

Horský hotel nabízí ubytování ve 2 a 4 lůžkových pokojích v příjemném prostředí v CHKO Jizerské hory u přehrady Souš. V zimě je hotel nástupním místem na Jizerskou magistrálu a v létě je ideálním místem pro cykloturistiku.

Hotel U Šemíka - ubytování v hotelu rodinného typu v centru Prahy - restaurace.

Online katalog hotelů, prostorů a dodavatelů pro firemní akce, tipy na programy a teambuildingy, kalkulace ke stažen.í.

HOTEL BRANÍK*** Umístění hotelu nedaleko centra Prahy a v příjemném prostředí blízko Vltavy. Ubytování, hotel***: -26 pokojů s možností přistýlky -jednolůžkové pokoje, cena 1100-1650, -Kč -dvoulůžkové pokoje, cena 1400-25OO, -Kč -třílůžkové pokoje, cena 17OO-2800, -Kč ...

Zajišťování ubytovacích a hotelových služeb.

Nově zrekonstruovaný a moderně vybavený hotel Colloseum poskytuje svým hostům ubytování ve 20 komfortních pokojích. Vybrat si můžete dvoulůžkový pokoj standard, plus či podkrovní studio. Dále je náš hotel vybaven restaurací, směnárnou a bezpečnostními schránkami na cennosti. Díky své poloze ve středu Prahy to od nás nemáte nikam daleko. Ubytování ...

Zajišťujeme nejvyšší možnou kvalitu nabízených apartmentů, hotelů a kyvadlové dopravy. Ubytování. Apartmenty: - Soukenická - Záběhlice - Havlíčkova - Martha - Anna Hotely: - Amadeus - Aura - Brno - Septimus Další služby: - hotelová doprava - průvodce Prahou.

Čtyřhvězdičkový designový andel’s hotel Prague nabízí stylové ubytování v blízkosti historického centra Prahy.

Hotel***. Ubytování: -3 jednolůžkové pokoje -23 dvoulůžkových pokojů -2 apartmá. Vybavení pokojů: -sprchový kout -WC na pokoji -telefon -televizor -satelit -minibar. Služby: -výtah -pokojový servis od - do -sekretářské a faxové služby -úschovna cenných předmětů -praní a žehlení -směnárna.

Hotel Julián nabízí ubytování ve 30 pokojích a 2 apartmánech, snídani v ceně pokoje, možnost využití internetu a faxu, salonek pro 25 osob, saunu, solárium, masáže, whirlpool, atd. Vybavení pokojů: -koupelna se sprchou -TV se satelitem -trezor -telefon s přímou volbou.