Sháníte ubytování? Vybírat si můžete ze spousty luxusních i levných hotelů, penzionů a hostelů. Vybrat si můžete hotely se snídaní, s polopenzí nebo plnou penzí. Hotely jsou rozmístěné po celé České republice a nabízí vám stabilní zázemí na cestách.

Sport Art Centrum je sportovně rekreační resort nacházející se v prostředí Moravskoslezských Beskyd konkrétně v obci Prostřední Bečva. Poskytuje komfortní ubytování v patnácti moderně zařízených dvojlůžkových a trojlůžkových pokojích s možností přistýlky. Dále můžete navštívit naši stylovou restauraci nebo si příjemně odpočinout ve wellness ...

Složení pokojů: -8 jednolůžkových, vana, WC -4 jednolůžkové, sprcha, WC -16 dvoulůžkových, vana, WC -19 dvoulůžkových, sprcha, WC -4 třílůžkové, vana, WC -3 dvoulůžkové apartmány. Cena pokoje je včetně snídaně. Vybavení pokojů: -televize, telefon, ústřední topení. Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Vybavení objektu: ...

Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje s TV, satelitem, telefonem, WC a sprchou -apartmány -kapacita 40 míst, s přistýlkou. Kategorie: -ranč rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby, vybavení: -resturace kapacita 120 míst -oddělené dva salonky pro 40 a pro 15 osob (možnost pořádání oslav, večírků, svateb) ...

Ubytování: - hotel. Restaurace: - tel.: 573 362 198 Ubytování: - tel.: 777 733 502 Vinárna.

Hotel s celoročním ubytováním: -ubytování v 6ti pokojích typu standard a čtyřech velkoryseji řešených aparmá -11 pokojů + 5 apartmánů -kavárna -wellness relaxační centrum.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -7x dvoulůžkový -9x třílůžkový -3x čtyřlůžkový apartmán -1 studio pro 7 lidí. Pohostinství: -stylová restaurace - Valašský šenk.

Společenské a kulturní centrum. Ubytování: - hotel (72 lůžek). Restaurace. Divadelní sál (500 osob) Možnost pořádání svatebních obřadů.

Hotel - ubytování ve 141 pokojích - 2 komfortně vybavená Apartmá s rohovou vanou - restaurace - wellness.

Hotel s celoročním ubytováním: Pokoje: -4 jednolůžkové -18 dvoulůžkových -4 třílužkové. -Vybavení: -sprcha, WC -TV za příplatek. Pohostinství: -restaurace: -kapacita 130 osob -v lednu zavřeno -bar.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 15 dvoulůžkových pokojů - 5 třílůžkových pokojů - 2 apartmány. Vybavení pokojů: - vlastní sociální zařízení - satelitní TV - wifi zdarma. Parkování. Restaurace: - velký sál - kapacita 85 osob - salónek pro 25 osob - svatby - narozeninové a jiné rodinné ...

Hotel s celoročním ubytováním: -ubytování -wellness. Restaurace: -terasa - v letních měsících grilování. Ubytování: -2x president aparment -2x apartment -16x dvoulůžkový -luxusní vybavení bezbariérové -internet, TV, satelit. Restaurace: -prostorná, světlá, luxusní -příjemné prostředí -moderní gastronomie -2 salonky ...

Hotel - Solan Trading, s.r.o. - kapacita 110 lůžek ve 41 pokojích - hotelový bazén - kavárna - bar - grilování na terase - wellness - masáže - SPA vanarestaurace - minutky, dietní, vegetariánské, dětské, valašské i hotelové speciality - možnost pořádání konferencí, rauty, svatba, bankety.

Ubytování: - 88 pokojů - rehabilitační centrum, SPA - restaurace, kavárna, vnitřní a venkovní bazén, tenisový kurt, minigolf.

V ActivityPark Hotel Všemina přožijete pobyt plný zážitků, prostředí je vhodné pro dovolenou s dětmi i všechny, které láká aktivní dovolená. Jde o hotel s wellness, bazénem, součástí je i vířivka, sauna, dětský koutek a aktivity pro děti, které jsou součástí venkovního hřiště.

Hotel: - ubytování - 17 dvoulůžkových pokojů - 2 jednolůžkové pokoje - 1 trojlůžkový pokoj - 4 apartmá - dvoulůžkový pokoj pro ZTP - celková kapacita: 24 pokojů + 10 přistýlek. Restaurace: - stravování. Lobby bar. Vinotéka. Retro kavárna. Víceúčelový sál. Salonek.

Závodní stravování: -rozvoz jídel a obědů - tel.724903550-denní menu s polévkou-výběr ze 4 druhů jídel. Rozvoz na zavolání našeho zboží (Fly expres) -výběr z jídelníčku a nápojáku Složení pokojů: -6 dvoulůžkové -1 třílůžkový+ palandy pro 2 -2 čtyřlůžkový+ palandy pro 3 Vybavení objektu: -restaurace 70 míst -letní zahrádka pro 250 ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Hotel, ubytování: -kapacita 27 lůžek Restaurace, pohostinství. Sauna. V blízkosti vlakové nádraží, fotbalové hřiště.

Valašský šenk a hotel: -4 dvoulůžkové apartmány -3 třílůžkové apartmány -1 čtyřlůžkové apartmány -5 třílůžkových pokojů + 1 dvoulůžkový, sociální zařízení na patře. -restaurace 45 míst -salonek 25 míst -salonek 30 míst -venkovní zahrádka -bazén -denní menu -parkoviště.

Ubytování, hotel: -restaurace -welness -prořádání -svatby a oslavy, školení a konference.

Vsacký Cáb – vrchol, na jehož jižních svazích se nachází přírodní rezervace Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytování - hotelová restaurace, terasa s obsluhou, posezení na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - běžecké stopy V zimním období: - lyžařský vlek s převýšením 50 m a délkou 320 m - dětský vlek ...

Hotel Lázně Zlín - Kostelec.: -kapacita 87 pokojů -kongresová turistika -golfové hřiště -lázeňské služby -wellness programy -koupaliště termální vyhřívané.