Ubytování na jednu anebo více nocí, a to včetně restaurace, nabízí jak motely, které lze najít u hlavních dopravních tahů, tak botely, které naopak najdete pouze na vodě. Ubytování, restaurace, zábava, nízké ceny, zkrátka výhodné ubytování se vším všudy.

Motel Železné Hory Kojice
Ubytování ve vlastním penzionu s dvoulůžkovými pokoji, v golfových domcích nebo v ubytovacím domě. Levné ubytování je vhodné i pro montéry a pracovníky firem. K dispozici je také restaurace s kapacitou 84 míst k sezení, společenský sál a bar. V našem areálu si zasportujete nebo své tělo protáhnete v přírodě Železných hor.
Motel Železné Hory Kojice
-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Hostinská činnost

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Velkoobchod a maloobchod Ubytovací služby

HOTEL *** Kapacita: 100 lůžek, 35 pokojů Poloha: Jizerské hory - restaurace - kavárna - bar

Hostel - kapacita 50 lůžek - k dispozici apartmá - možnost snídaně - parkoviště

Hotel, ubytování: - pro jednotlivce, zájezdy, semináře, studijní pobyty - víceúčelové prostory-pořádání kurzů, přednáškových cyklů, soukromých plesů, akcí.

Ubytování: -motel -8 dvoulůžkových pokojů -1 apartmá. Možnost ubytování se zvířaty (psem). Pohostinství: -restaurace -venkovní posezení.

Ubytování, motel: -celoroční ubytování -ideální odpočinek na cestách automobilistům, cykloturistům i pěším turistům. Ubytovací prostory, ubytování: -4x dvoulůžkový pokoj -3x třílůžkový pokoj -sociální zařízení n apokojích. -na přání s TV. -možnost přistýlek - vlastní parkoviště -ubytování pro BVV, cykloturistika ...

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Ubytování: -20 pokojů -2 x 4 lůžkový -2 x 3 lůžkový -17 x 2 lůžkový -celková kapacita 48 míst. Motel, motorest. Pohostinství: -restaurace -stravování -salónek.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Ubytovací služby -Pronájem a ...

Služby: -ubytování 3 dvoulůžkové pokoje 1 pětilůžkový pokoj 9 lůžkových pokojů 33 míst s možností přistýlky -turistického typu -terasy s možností pořádání diskoték -ohniště -stravování.

Ubytovna: -12/3, 24/2, 12/1 -na patře společné sociální zařízení, kuchyňka, lednička -klubovna s BTV -zvířata na pokoji bez příplatku.