Ubytování na jednu anebo více nocí, a to včetně restaurace, nabízí jak motely, které lze najít u hlavních dopravních tahů, tak botely, které naopak najdete pouze na vodě. Ubytování, restaurace, zábava, nízké ceny, zkrátka výhodné ubytování se vším všudy.

Motel Železné Hory Kojice
Ubytování ve vlastním penzionu s dvoulůžkovými pokoji, v golfových domcích nebo v ubytovacím domě. Levné ubytování je vhodné i pro montéry a pracovníky firem. K dispozici je také restaurace s kapacitou 84 míst k sezení, společenský sál a bar. V našem areálu si zasportujete nebo své tělo protáhnete v přírodě Železných hor.
Motel Železné Hory Kojice
Ubytování, stravování: -pokoje jsou vybaveny sprchou, toaletou, fénem a barevnou televizí se satelitním příjmem -restaurace, vinárna -krytý bazén -sauna -masáže -letní terasa s lehátky, -půjčovna horských kol, -hřiště na volejbal, kopanou a tenis.

Ubytování. MOTEL =K= Rokycany D5 je nově zrekonstruovaný motel na dálnici D5 na 61. kilometru směrem z Plzně na Prahu. Motel nabízí standnardní ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a telefonem. Recepce se směnárnou má 24-hodinový provoz.

Společnost TRILOBIT REAL s.r.o. provozuje areál služeb motoristům na hlavní silnici Praha-Kolín (Kolínská silnice č. I/12) v blízkosti obce Tuklaty..

Nabízíme moderní 3 a 4lůžkové pokoje s vlastním WC, sprchou a lednicí. Možnost vlastního vaření a společné kuchyňky. K dispozici automatická pračka a uložení cenností do trezoru. Možnost parkování.

Motel, ubytování: - restaurace, stravování, hostiny, svatby, rauty.

Praní prádla pro hosty Nepřetržitě hlídané parkování Půjčovna aut Hotelové taxi Obchod s upomínkovými předměty Květiny Business studio Internet Room service Směnárna Sekretářské služby Doručovací služby Rezervace letenek, jízdenek.

Nabídka ubytování v rodinném hotelu umístěním v historické sedmipodlažní neorenesanční budově z roku 1890: -67 čtyřhvězdičkových pokojů včetně 6 pokojů de lux, 2 apartmá -klimatizace -satelitní televize -radio -telefon -minibar -sejf na pokoji -pokojový servis -služby pro obchodníky -sauna.

Motel: -ubytování -stravování -vinárna -směnárna.

Luxusní hotel evropského stylu, umístěný na Starém náměstí v klidném centru města v lokalitě Podorlicko. Ubytování: -15 pokojů -27 lůžek -cena 1/1 osoba - 1000, - Kč** -vybavení -televizor, programy kabelové televize(27), rádio, telefon, minibar, WC**, koupelna, podlahové vytápění.

Hotel je situován v historickém centrum Prahy přímo na "Královské cestě", která vede k Pražškému hradu. Pokoje: - hotel má k dispozici dvoulůžkové pokoje a sutiy - hotelové pokoje jsou upraveny pro relaxaci a spokojenost hostů - všechny pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou, mini-barem, safem, fénem, TV/SAT, telefonem.

Botel. Ubytování a stravovací služby v centru Prahy, atraktivní restaurace, terasa, možnost firemních akcí, večírky, oslavy, promoce, svatby.

Provozuji hotel v klidném prostředí. Vhodný pro menší skupinky nebo individuální turistiku.

Hotel, ubytování, stravování: - ubytování ve 32 dvoulůžkových komfortních pokojích s možností přistýlky a 2 apartmánech -všechny pokoje nabízí nádherný výhled na město a jeho okolí -pokoje jsou vybaveny sprchou/vanou, toaletou, telefonem, TV/SAT a minibarem -apartmány jsou navíc vybavené kuchyňkou -celková kapacita ...

Ubytování: - motel - bungalovy. Stravování - restaurace. Služby: - kulečník, kuželky, diskotéky, video-satelit, minigolf, rybolov - Vojický rybolov - 200 m.

Ubytování. Motel. Penzion. Chatky s terasou. Restaurace.

Služby: -ubytování ve 2, 3 a 5 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -celková kapacita je 54 osob -dispozici je střežené parkoviště -WiFi free -domácí kuchyně po celý den

Nabídka ubytování v hotelu s možnosti využití našich prostoru pro provedení: - konference - skoleni - tréninků.

Ubytování Restaurace, bar - vinárna Společenské prostory s TV a SAT Zasedací místnost

Motel, celoroční, ubytování: -standardní zařízení -stravování -restaurace -salónek -venkovní posezení s grilem -možnost cykloturistiky, pěší turistika. Provozovna: Penzion Na Ptáčkovně Táborská 219 Písek

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.