Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
David Kallus se zabývá ubytováním a degustací vín v historických vinných sklepích v oblasti Velkých Pavlovic.

Karel Zapletal poskytuje ubytování v penzionu ve 3 dvojlůžkových, 3 třílůžkových pokoje a 3 čtyřlůžkových apartmánech.

Rodinné vinařství Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -prodej vín -degustace -ubytování 20 lůžek. -vinárna cca pro 20 osob- možnost školení, oslavy, firemní a společenské akce.

Apartmány Buchlovice. Apartmán má 1 ložnici, koupelnu, vybavenou kuchyň, satelitní TV, ložní prádlo, ručníky. Terasa s výhledem do zahrady. Bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

RESORT EISGRUB s.r.o. Společnost Resort Lednice - Eisgrub se zabývá ubytováním v luxusních apartmánech v historické části Lednice, která je součástí Lednicko-valtického areálu.

Aleš Vyhnálek poskytuje ubytování v apartmánech v zámeckém stylu s vlastní terasou a parkováním.

APOLLON RESORT LEDNICE s.r.o. poskytuje ubytování a nabízí nové, moderní a pohodlné apartmány s různou kapacitou a vybavením.

Penzion: -kapacita 13lůžek -letní altán -gril -uzamykatelný přístřešek pro cyklisty a lyžaře -parkoviště

Vinařství, vinohradnictví. Výroba, prodej vína, víno, vín. Lahvové víno. Odrůdové víno, přívlastkové, predikátní víno, burčák. Možnost ochutnávka, degustace vína. Vinný sklep, sklípek, ubytování: -kapacita 35 osob -degustace vín s odborným výkladem -občerstvení forma teplá i studená kuchyně -možnost odkoupení lahvového vína, ...

Green Garden park s.r.o. poskytuje ubytování v penzionu s wellness a restaurací.

Penzion u Hiclů poskytuje ubytování v malebné krajině jižní Moravy. V areálu vinný sklípek a restaurace.

Penzion Pod Palavů - penzion, ubytování - apartmány s vlastní kuchyní

Penzion, ubytování na okraji Zlína. Útulné pokoje.

Penzion Secesní dům nabízí celoroční ubytování.

Penzion Labuť je zrekonstruovaný penzion nabízející standardní komfort v příjemné a klidné atmosféře. Vybavení pokojů: - koupelna s vanou nebo sprchovým koutem a WC - TV se satelitním příjmem - Wi-Fi připojení na internet - zdarma - na vybraných pokojích lednice - možnost postýlky na pokojích - uzavřené parkoviště cca 15 míst

Šternberská sportovní s.r.o. provozuje krytý bazén, sportoviště a poskytuje ubytování v apartmánech.

Penzion Westernhouse poskytuje: - ubytování v pokojích s vlastní koupelnou za příznivé ceny nedaleko Kroměříže, Prostějova, Přerova, Chropyně a Tovačova. - v zadním traktu penzionu možnost dlouhodobého ubytování pro stavební a montážní firmy - v přízemí penzionu se nachází restaurace a pizzerie s možností stravování formou obědového ...

Penzion u Třeboně můžete navštívit v malebném kraji jihočeských rybníků v obci Břilice kousek od Třeboně. Nabízíme ubytování v jednom dvoulůžkovém a třech třílůžkových pokojích a také ve dvou apartmánech se dvěma ložnicemi s celkem šesti lůžky. Všechny pokoje disponují sociálním zařízením a kuchyňkou s mikrovlnnou troubou, lednicí a rychlovarnou ...

Vinařství Konitz, které se nachází ve vinařské znojemské oblasti, poskytuje posezení s řízenou degustací a gastronomickým zážitkem v pískovcovém sklepě. vybrat si můžete některé z našich degustačních menu, které zahrnují ochutnávku/degustaci vína a teplý nebo studený pokrm dle výběru. Možnost ubytování v našem penzionu.

Ubytování v historickém městě Mikulov na Moravě pro páry, rodiny, jednotlivce i skupiny. Vhodné pro milovníky kvalitního vína a turistiky. Vinný sklep i s degustací. Vhodné pro pořádání teambuildingu a jiných firemních akcí. Možnost využití zahrady s vinohradem k relaxaci, a také možnost grilování.

Apartmány v Mikulově s výhledem na zámek Mikulov, skalní vrch Turold a Kozí hrádek. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi - v areálu se nachází dětské hřiště s prolézačkami a houpačkami. Ubytování ve dvou apartmánech, každý s kapacitou 6 osob.

Pokud hledáte místo, kde si můžete užít krásnou přírodu, sportovní zábavu a pohodlné ubytování, pak je Golf Resort Česká Lípa tou pravou volbou pro vás. Golf Resort Česká Lípa je moderní areál, který nabízí plně zavlažované 18ti jamkové hřiště s parem 72 na cca 70ti ha s kvalitním tréninkovým zázemím a novou klubovnu s restaurací. Hřiště je ...

Ubytování, pension, penzion -celoroční ubytování -kapacita 20lůžek, včetně přistýlek 28 lůžek -1x jednolůžkový pokoj možnost přistýlky -4x dvoulůžkové pokoje -3x dvoulůžkové pokoje možnost přistýlky -2x apartmány s kuchyňkou -pokoje jsou komfortně vybaveny -ve všech je koupelna se sprchou, WC, televizor, radiobudík, vysoušeč vlasů -v ...

Klidné ubytování v historickém centru Mikulova v apartmánech Magistr. Kapacita je 4 apartmány až pro 18 hostů. Hosté mají přístup na rozlehlou zahradu a zastřešenou terasu s kuchyní, posezením a jídelním stolem.

Penzion Minor České Budějovice poskytuje kvalitní levné ubytování za nejlepší ceny. Důsledně dbá na každodenní pečlivý úklid. Pokoje a celý objekt je nepřetržitě udržován v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady. Ubytování České Budějovice na jednu noc nebo více nocí, se snídaní a možností snadného parkování i dodávkových ...