Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Náš malý rodinný penzion Podveský mlýn se nachází v klidném prostředí s rybníčkem a nabízí komfortní ubytování v osmi pokojích. Maximální kapacita penzionu je 29 lůžek. K dispozici je lednička, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice, kolárna, parkoviště a zdarma bezdrátové připojení k internetu. Součástí penzionu je také restaurace, která ...

Chata s kapacitou 18 osob poskytuje prostorné 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, vybavenou kuchyňku, TV a vysokorychlostní internet. K dispozici je společenská místnost. V suterénu chaty lze využít uzamykatelnou lyžárnu a kolárnu. Venku je ohniště, zahradní posezení a velká okrasná zahrada.

Ubytování v ubytovně - dvou, tří až čtyřlůžkové pokoje v Ostravě.

Ubytování v apartmánech. Stravování: - restaurace, vinárna - venkovní posezení, terasa - kapacita 50 míst v restauraci, 40 míst ve vinárně, 90 míst na venkovní terase - jídelna s kapacitou 32 míst. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, večírky).

Ubytování, pension, penzion. Rekreace, dovolená, nocleh. Kapacita: -17 pokojů -11x 2-lůžkové pokoje -4x 3-lůžkový pokoj -2x 4-lůžkový pokoj -každý pokoj vlastní TV, vlastní sociální zařízení se sprchou. Maximální kapacita 42 lůžek + 5 přistýlek Sportovně-rekreační areál: -bowling 2 dráhy -fitness -masážní vany, křesla -tenisové ...

Ubytování: - 8 pokojů-dvoulůžkové - kapacita 16 osob. Restaurace. Bar.

Ubytování- penzion se 3 pokoji, maximální kapacita 6 osob. Součástí je restaurace s kapacitou 25-30 lidí. Akce: -firemní -společenské -oslavy výroční -svatby -rauty -školení -promoce -maturitní večírky.

Penzion, ubytování: - kapacita 15 lůžek (5 dvoulůžkových pokojů, 2 přistýlky) - pokoje jsou vybaveny koupelna s WC, telefon, televizor (TV), satelit, lednice. Sportovní vyžití: - lyžařský vlek, běh na lyžích - tenis - cykloturistika, turistika - paragliding. Půjčování, půjčovna pro ubytované hosty: - horská kola - ...

Ubytování v 17 zrekonstruovaných moderních pokojích v Ostravě. Okolí penzionu je chráněno kamerovým systémem, penzion má vlastní parkoviště se vstupem na kartu, Úschova cenností na recepci do trezoru. Možnost masáží. Součástí objektu je i kavárna Snídaně formou švédských stolů.

Ubytování v apartmánech v rodinném domě nedaleko Opavy a Ostravy.

Ubytování v soukromí v nádherném prostředí lázeňského městečka Karlovy Studánky. V objektu se nachází 6 dvojlůžkových pokojů s možností přistýlky. Hosté mají k dispozici úschovnu kol, lyží a kočárků.

Apartmány, vinný sklep, bar, posezení na zahrádce v centru Mikulova. Naše apartmány jsou dogs friendly.

Pension Čížek: - ubytování v pěti komfortně vybavených apartmánech. Z toho tři apartmány v klidné zahradní části.

Nabízíme ubytování v hájence s kapacitou 33 lůžek. K dispozici je plně vybavená kuchyň, denní místnost a bazén. Ideální k pořádání svateb, narozenin, firemních akcí, worshopů i turistických pobytů.

Ubytování v apartmánech U koloběžky. Součástí apartmánu je i úschovna kol, kočárků, lyží apod. Apartmány mají výhled do zahrady nebo na náměstí, každý apartmán je vybaven vlastní kuchyní a koupelnou. Provoz půjčovny koloběžek.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Nabízíme byty, domy, chaty, chalupy, pozemky i komerční objekty s komplexními službami při převodu nemovitostí pro prodávající i kupující. Pomůžeme Vám i se zajištěním financování vybrané nemovitosti. Nabídka ubytování se 3 ložnicemi včetně obytných kuchyní. K dispozici je terasa a sociální ...

Rodinná farma: Chov: - masný skot - ovce. Služby: - ubytování - hospůdka, tel.: 608 233 275

Penzion Šléglov nabízí celoroční ubytování v srdci Jeseníků a je horskou přírodou zcela obklopen. K ubytování nabízíme devět nadstandardně vybavených pokojů a apartmánu. Pohodlí hostů je pro nás prioritou, proto si zakádáme na kvalitním vybavení. Penzion je rozdělen na dvě patra. V prvním patře se nachází studia a apartmány, které jsou ...

Penzion - ubytování ve Znojmě a okolí, pro firmy a turisty Restaurace

Ubytovací kapacita celkem 23 pokojů - 18 dvoulůžkových, 2 jednolůžkové, 2 apartmány a 1 luxusní apartmá s vířivou vanou uprostřed. Solná jeskyně pro 17 osob.

Penzion Habermannova vila*** poskytuje ubytování v secesní vile: - 8 pokojů-max. 20 lůžek - restaurace 40 osob, salonek, terasa. - parkování v uzamčeném prostoru.

Práce: -projekční, projekty rodinných domů. bytových domů, veřejných staveb, atd. -stavební projekce-projekty -architektonická a inženýrská činnost -projekty dřevostaveb. Ubytování -pronájem apartmánů v Harrachově tel. 602 596 066 mail: apartmany@fabik.cz

Penzion v centru Krnova. N a každém pokoji je vlastní sociální zařízení, koupelna, Wifi a připojení k internetu. parkování zdarma přímo u objektu. Zajištění stravování.

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Ubytovna, ubytování v soukromí, penzion: -ubytování -6 pokojů, celková kapacita 15 lůžek -2x třílůžkový pokoj, 4x dvoulůžkový pokoj -cena je 250Kč za osobu Rozděleno na 2 podlaží - přízemí 7 osob, první patro 8 osob. K dispozici: - kuchyně - sociální zařízení a parkovací místo. - WIFI připojení - zahrada, terasa na posezení, na ...