Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion - ubytování ve Znojmě a okolí, pro firmy a turisty Restaurace

Ubytovací kapacita celkem 23 pokojů - 18 dvoulůžkových, 2 jednolůžkové, 2 apartmány a 1 luxusní apartmá s vířivou vanou uprostřed. Solná jeskyně pro 17 osob.

Penzion Habermannova vila*** poskytuje ubytování v secesní vile: - 8 pokojů-max. 20 lůžek - restaurace 40 osob, salonek, terasa. - parkování v uzamčeném prostoru.

Práce: -projekční, projekty rodinných domů. bytových domů, veřejných staveb, atd. -stavební projekce-projekty -architektonická a inženýrská činnost -projekty dřevostaveb. Ubytování -pronájem apartmánů v Harrachově tel. 602 596 066 mail: apartmany@fabik.cz

Penzion v centru Krnova. N a každém pokoji je vlastní sociální zařízení, koupelna, Wifi a připojení k internetu. parkování zdarma přímo u objektu. Zajištění stravování.

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Ubytovna, ubytování v soukromí, penzion: -ubytování -6 pokojů, celková kapacita 15 lůžek -2x třílůžkový pokoj, 4x dvoulůžkový pokoj -cena je 250Kč za osobu Rozděleno na 2 podlaží - přízemí 7 osob, první patro 8 osob. K dispozici: - kuchyně - sociální zařízení a parkovací místo. - WIFI připojení - zahrada, terasa na posezení, na ...

Ubytování v apartmánech, které se nacházejí v samotném centru Olomouc nebo v blízkosti vlakového nádraží.

Rodinný penzion Castle-wall-inn v centru Mikulova. Penzion je situován v bývalé židovské čtvrti v blízkosti Mikulovského zámku a barokní zahrady. kapacita ubytování 10 lůžek.

Ubytování v penzionu - kapacita 15 lůžek, koupelna, WC na pokoji, TV, internet. Stravování: -restaurace -pohostinství -venkovní posezení -grilované koleno.

Ubytování v penzionu: - kapacita 25 lůžek - 2-4lůžkové pokoje STANDARD - nadstanardní pokoje - PLUS, LUX, ELEGANT, APARTMÁN - vybavení pokojů - koupelna a wc. Wellness centrum: - výřivka, sauna, masáže. Restaurace: - kapacita 32 míst - snídaně pro ubytované hosty - regionální kuchyně - letní terasa - 20 míst.

Penzion s jednolůžkovými a dvoulůžkovými pokoji. WIFI internet, možnost ubytování zvířat a uzavřené parkoviště. Nekuřácká restaurace o kapacitě 80 míst - česká a krajové speciality, vegetariánská kuchyně. Možnost pořádání akcí, oslav, hostin.

Penzion nedaleko Karlovy Studánky. Kapacita 29 lůžek 1 přistýlka, ubytování ve čtyřlůžkových a pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Vhodné pro ubytování škol (lyžařské kurzy, pobyty v přírodě) - kapacita 30 lůžek. Stravování možné v kuchyni přímo v penzionu.

Penzion - krátkodobé i dlouhodobé ubytování v centru. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Jednolůžkové, dvoulůžkové nebo čtyřlůžkové pokoje. Ubytování v chatkách pro 4 osoby s kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením. Kavárna s dětským koutkem. Nekuřácký salonek. Privátní wellness centrum.

Ubytování v soukromí s kapacitou 14 lůžek nedaleko Karlovy Studánky v Jeseníkách. 4 samostatné apartmány - kuchyňka, sociální zařízení. Ubytování se zvířaty povoleno.

Penzion: - kapacita 2 - 3 lůžkové pokojerestaurace - kapacita 40 míst.

Penzion s ubytováním u jezera. Možnost celoročního ubytování s kapacitou 18 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích nebo dvoulůžkovém apartmá. K dispozici společenská místnost a kuchyňka. Vodní lyžování. Restaurace od 1. června do 30. září.

Penzion s kapacitou 8 pokojů, 1 apartmán . Možnost pobytu domácích mazlíčků. Ubytování včetně snídaně .Parkoviště a připojení k internetu. Praní a žehlení prádla

Ubytování v Hrubém Jeseníku. Celková kapacita penzionu je 35 osob. 13 dvou a čtyřlůžkových pokojů. Kouplena a WC vlastní na každém pokoji. Společenská místnost s krbem. Sauna, posilovna.

PROZAPO a.s. provozuje penzion Zlatý Potok s vlastní saunou a vířivkou.

Vinařství Josef Dufek. Penzion, ubytování. Vinařský sklep, sklípek, rodinné vinařství: -víno, vína, víno -odrůdová, přívlastková, archivní -odrůdy-Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Neuburgské, Scheurebe Sylvánské zelené, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé a šedé, Tramín červený, Sauvignon, Pálava, Muškát moravský, ...

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Služby: -Penzion -Ubytování -Vinařství -Prodej vín -Výroba vín.

Restaurace a penzion Na Kovárně poskytuje celoroční ubytování - kapacita 33 lůžek - wifi Pohostinství: - restaurace - kapacita max. 44 míst