Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Stanislav Šimeček provozuje vinařství, vyrábí víno, pořádá degustace a poskytuje ubytování.

Radmila Pitrová provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej vín a poskytuje ubytování.

Radim Stávek provozuje vinařství a vinný sklep, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů vín a poskytuje ubytování.

Petr Bíza provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů vín, provádí degustace a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej vína sudového, vína lahvovaného, archivního a archivní slivovice. Lahvové víno. Pořádání víkendových akcí, akce ve vinném sklepě, vinný sklep. Prodej meruněk, meruňky. Sezonní prodej burčáků. Ubytování: -ubytování pro 10 (4+6) osob (jedná se o jeden pokoj s výhledem na vinohrad), 2x ...

Josef Otava poskytuje ubytování ve 2 apartmánech ve zrekonstruovaném statku.

Výroba: -slaměné kruhy (věnce) -doškové střechy. Ubytování u Pavliců.

Vinařství U sv. Kříže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a pěstování různých druhů vín a poskytuje ubytování až pro 10 osob.

Horské apartmány Rejvíz s privátním wellness, parkováním, WIFI, krytou grilovnou. Nejlepší rodinná dovolená v Jeseníkách. Plně vybavené komfortní apartmány s možnosti vaření. Různé velikosti apartmánů. Venkovní posezení, tipy na výlety.

Jsme penzion na Malé Skále v Českém Ráji. V jedné z nejkrásnějších lokalit v České republice. Výlety do okolí jistě potěší každého. Náš penzion je rodinný. Dbáme na kvalitu služeb. Všechny postele mají nové matrace. Pokoje dvoj a třílůžkové mají vždy manželskou postel. Některé se dají rozdělit na samostatná lůžka. Stravování u nás v ...

Firma provozuje vinařství s možností degustací vína také prodejem vína přes e-shop. Poskytujeme také ubytování v Penzionu Pivovar, Vinice Hnanice, Obecná škola, U Kostela, U Pivovaru. Vyzkoušet také můžete Apartmány Velký a Malý sklep.

Penzion, pension, ubytování: -14 dvoulůžkových pokojů a jeden třílůžkový -součástí každého pokoje je sociální zařízení -pokoje jsou nekuřácké -v přízemí se nachází jídelna s barem -pod areálem penzionu se nachází kvelbený sklípek, ve kterém provádíme degustace vín -ve sklípku můžete využít také taneční parket, krb, je zde také ...

Rodinné vinařství Březí. Výroba, prodej, distribuce vína, víno. Lahvové víno. Bílé, červené víno. Prvořadá je výroba láhvových přívlastkových vín z vlastní produkce. Vinařství obhospodařuje 10 ha vinic, současná produkce je 20000 lahví. Kategorie vín: jakostní víno, kabinetní víno, pozdní sběr, výběr z hroznů, výběr z bobulí, ledové ...

Lukáš Nešpor provozuje rodinné vinařství s ubytováním a zaměřuje se na výrobu a prodej jakostních a přívlastkových vín.

Restaurace a penzion Vizovice. Příjemné posezení s kvalitní kuchyní v nekuřácké restauraci: -možnost svateb, rautů, oslav, trachty, firemních akcí -projekce sportovních přenosů -krytá zahrádka s dětským koutkem.

Vinařství, víno, výroba révových vín. Ubytování. E-shop, prodej vín.

Ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje - 1 třílůžkový pokoj s možností přistýlky - pokoje vybavené sociálním zařízením - parkoviště.

Vinný sklep Pod Kozím hrádkem - vinařství a prostory pro posezení při víně, společenské a firemní akce. Malé rodinné vinařství v Mikulově. Sklep se nachází v centru města a je vybudován ve vápencové jeskyni. Vedle výroby vína nabízíme možnost posezení až pro 55 osob a gastronomické služby. Mimo letní turistickou sezónu je potřeba ...

Vinařství, výroba: - víno. E-shop. Degustace. Ubytování.

Nově zrekonstruované ubytování v Dolních Dunajovicích. Plně vybavený kuchyňský kout a vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. V celém areálu je wifi připojení k internetu. Venkovní zastřešené posezení. Posezení ve vinném sklepě, degustace.

Penzion Podzámčí poskytuje ubytování v malebném okrese Znojma. Jan Gazda se zaměřuje také na zajišťování mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravy.

Pavel Karlík provozuje vinařství a penzion. Zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů jakostních vín.