Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion Křížový vrch poskytuje restaurační a ubytovací služby

Výborné běžecké podmínky -stále upravené běžecké tratě pro klasické lyžování. -v Novém městě na Moravě upravená sjezdovka s nočním provozem - Harusův kopec. Možnost zapůjčení kolečkových lyží. Tenisové kurty 300 m od domu Cykloturistika, pěší procházky, houbaření, koupání - rybník Sykovec Koupaliště v Novém městě na Moravě -vlastní ...

Výroba, prodej: -víno, vína. -výroba a prodej vín -vinařství -vinný sklep -degustace -ubytování Penzion U Lípy pro 12 os.

Stanislav Valášek provozuje penzion s dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji.

Penzion, pension, ubytování: -historické centrum města Znojmo, městská památková rezervace -7 pokojů, 16 lůžek, 6 přistýlek -Apartmán U babičky Marie (2 lůžka) -pokoj U dědečka Rudolfa (2 lůžka) -pokoj U tetičky Marie (2 lůžka) -pokoj U zámku (3 lůžka) -pokoj U podkovy (2 lůžka) -pokoj U klíče (2 lůžka) -pokoj U zvonečku (3 lůžka) -na ...

Vyrábíte Dušičkové, Vánoční, Smuteční věnce?Potřebujete spolehlivého dodavatele?Pak kontaktujte nás.Pěstuji vysoce kvalitní-exkluziv chvojí se zárukaou dlouhé trvanlivosti jehličí na větvích, garancí čerstvosti.Ozdobný klest pěstuji na horské plantáži ve Volarech(860m.n.m).Nabídku mám velice pestrou:JEDLE(kavkazská, grandiska, veiti, ojíněná, ...

MANU MB FOUR s.r.o. poskytuje ubytování v apartmánech PALÁC DAUN s možností využití fitness, kadeřnictví, solárií a indoor cycling.

Stavitelství, stavební práce: -projekce -inženýring -RD-vizualizace Zabýváme se: -novostavby -rekonstrukce -kompletní dodávka zateplovacího systému i v programu Zelená úsporám -demolice -zpevnění plochy Ubytovací zařízení, penzion: -půjčovna sportovních zařízení a léčebný přístroj BEMER 3000 -ubytování se snídaní -kuchyňka, kde si ...

Ubytování, penzion: kapacita 45lůžek. -1x dvoulůžkový pokoj Restaurace: -kapacita 45 míst -letní terasa s grilem kapacita 30 míst, terasa s bazénem 36 míst. Vinárna. Vinný sklep. Vinařství.

Penzion, ubytování. Firemní večírky, rodinné oslavy.

Penzion s vlastním vinným sklípkem se nachází v jedné z významných vinařských obcí na Moravě, Dolních Dunajovicích, s nádherným výhledem na CHKO Pálava, v blízkosti města Mikulov a vodní nádrže Nové Mlýny. Penzion nabízí ubytování v klidném prostředí.

Penzion, ubytování v soukromí - přímo nad sklepním hospodářstvím Vinařství Šoman -16 lůžek-4x4, penzion, pohostinství. - pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a TV. K dispozici je společná kuchyň plně vybavená el. spotřebiči. Úschova kol je možná ve dvoře. Pro sportovní vyžití je možnost k pronajmutí tenisových kurtů a ...

Výzkumná vinařská stanice. Šlechtění vinné révy. Vinný sklep se nachází 15 metrů od penzionu. Kapacita posezení je 46 míst Degustace sudových mladých vín, degustace archivních vín, posezení u cimbálu, nebo harmoniky. Občerstvení Vám zajistíme buď formou teplých večeří nebo rautu. Ubytování, penzion, pension. Kapacita 25 lůžek: -1x4 ...

VINAŘSTVÍ OBELISK s.r.o. je vinařství s nabídkou služeb: - degustace vín - ubytování - nabídka vín na eshopu

PK AGRO s.r.o. provozuje ubytování v penzionu s vinným sklípkem, možností svateb a půjčovnou elektrokol.

Víno Štěpánek s.r.o. poskytuje ubytování, provozuje vinařství a vyrábí a prodává různé druhy jakostních vín.

Mgr. Pavla Kopečná Hrušková provozuje penzion na jižní Moravě s možností degustací vín.

Služby: - restaurace - penzion. Vinařství U Šťastných.

Pohostinství: - bar, restaurace pro 25 osob. Kategorie ubytování: - penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: - 5x dvoulůžkový, 3x třílužkový a 1x čtyřlůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením.

Stavební firma: -rekonstrukce,stavby,nástavby,vestavby. Práce: -komplexní stavební -udržovací práce na stavbách -demolice -zemní práce.

Vinařství Hulata. -výroba vín -prodej vín -e-shop -vinný bar -ubytování.

Ing. Petr Chaloupka provozuje penzion ve vinařské oblasti s venkovním posezením a bazéném.

Rodinné vinařství Skoupil provozuje: - penzion s restaurací - vinařství, vinotéka - prodej vín - svatby a firemní akce