Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Ubytování na jižní Moravě - apartmány.

Firemní akce ve vinařství, ale také svatby a ubytování ve vinici Vám spolehlivě zajistí naše vinařství ve Znojmě. Jsme malé rodinné bio vinařství na Znojemsku - producenti vína z vlastních vinic, jež nesou osobitý charakter jedinečných viničních tratí Znojemska a navíc s možností ubytování. K dispozici totiž máme moderně vybavený penzion přímo ...

Jaroslav Šlichta provozuje vinařství, vinné sklepy a poskytuje stylové ubytování.

-Občerstvení -Ochutnávka vína -Prodej vína -Doplňkové služby -Ubytování

Vinařství. Celoroční ubytování. Posezení ve vinných sklípcích s degustací pro kolektivy, zájezdy na objednávku.

Tenisová hala: - 3 kryté kurty. Venkovní kurty: - 7 venkovních kurtů. Badminton: - 4 kryté badmintonové kurty. Golf simulátor. Restaurace. Penzion na kurtech - 12 lůžek.

František Holešinský provozuje penzion v Krušných horách.

Pavel Matouš provozuje vinařství a poskytuje ubytování.

Vinařství, ubytování. Prodej: -víno, vína -Sauvignon, Chardonnay, Frankovka, André, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, Portugalské modré. Služby: -degustace spojená s prohlídkou historických sklepů -kvalitní pohoštění, případně cimbálová muzika Ubytování: - norské sruby - apartmány - studia Restaurace.

Penzion Šohaj Penzion je v provozu celoročně. Ubytování ve třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. K dispozici je plně zařízená kuchyň. Pro vyznavače cykloturistiky jsme zřídili úschovnu kol, s možností servisu.

Restaurace a penzion se nachází ve vinařské obci Sedlec u Mikulova za místním kostelem ve směru na Lednici. V nově zrekonstruované části se nachází nekuřácká restaurace, na kterou navazuje salonek, útulný vinný sklípek a ubytování.

Restaurace a penzion se nachází ve vinařské obci Sedlec u Mikulova za místním kostelem ve směru na Lednici. V nově zrekonstruované části se nachází nekuřácká restaurace, na kterou navazuje salonek, útulný vinný sklípek a ubytování. Ubytování. Wellness - vířivka, bazén, finská sauna.

Penzion *** (pension) Eliška. Ubytování: -3x jednolůžkový pokoj -7x dvoulůžkový pokoj -kapacita 17 lůžek -příslušenství televize, minibar, WC, sprcha, připojení k internetu Wifi -cena 450-800.- -možnost snídaně. Možnost: -jídelna/klubovna, školící místnost pro 16 osob -drobného občerstvení, alkoholické, nealkoholické -celoročně ...

Ubytování MODRÉ Z NEBE. Ubytování: -apartmán -3 pokoje -kapacita 10 osob -možnost přistýlky -krbová kamna -kuchyň -obývací pokoj -sociální zařízení -televize, rádio -dvůr s bazénem a grilem -Wifi -vinný sklep -možnost degustace.

Nabízíme ubytování v Jizerských horách Apartmán Achát Aleš a Pavla Maršíkovi Janov nad Nisou 123

Ubytování: -kapacita 14 osob - se sociálním zařízení -dvoulůžkové pokoje hotelového typu -apartmán s kuchyní -možnost snídaní

Služby: - ubytování ve 2 komfortních apartmá pensionu.

Volnočasové centrum. Restaurace a pivovar. Penzion, ubytování. Pořádání svateb, konferencí a teambuildingů.

Levné ubytování v soukromí pro cyklisty, rodiny s dětmi, firmy blízko České Kanady, Dačic, Telče ve Staré Říši

Rodinný penzion, ubytování v Telčí. Ubytování ve čtyřech plně vybavených a klimatizovaných pokojích a apartmá. Nekuřácké pokoje, možnost domácích mazlíčků. WiFi a parkoviště zdarma.

V domě poskytujeme pohodlné ubytování ve dvou apartmánech včetně plně vybavených kuchyněk, vhodných pro krátkodobé i dlouhodobé ubytování nedaleko centra města, zahrad a koupaliště Bajda. Nabízíme uzavřenou zahradu s krytým posezením pro hosty a pískovištěm pro menší děti. Možnost bezpečné úschovy kol. Veřejné parkovaní je zdarma u domu. ...

Služby: - kompletní dodávky staveb - rekonstrukce - výstavba bytových jader - voda, topení plyn - tepelná čerpadla, solární systémy, kondenzační rekupirátory -ubytování- Apartmány Mandarinka

Prodej, montáž a servis: - solární kolektory - sezonní solární systémy pro bazény - solární komponenty. Ubytování v apartmánech