Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Milk Thistle s.r.o. provozuje penzion s kavárnou MONNER v malebném městečku Mikulov. Ubytování je v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo útulných apartmánech.

Restaurace: -kapacita 80 -denní menu - 4 druhy -letní terasa - 50 míst -zimní zahrada - 24 míst -vinný sklípek 40 míst -možnost pořádání oslav, svateb v salonku Ubytování v penzionu: -5x dvoulůžkový pokoj -2x apartmán -ubytování se snídaní.

Nekuřácký penzion v Olomouci, který poskytuje ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje mají vlastní WC a koupelnu a jsou nadstandardně vybavené lednicí, varnou konvicí, fénem apod. některé pokoje mají vlastní kuchyňku. parkování v uzavřeném areálu.

ADVENTURA PROFI - SERVIS s.r.o. provozuje rodinný penzion s ubytováním v Litomyšli.

Ubytování, pension: -6 lůžek + 4 přistýlky -3 pokoje -plně vybavená kuchyně -společenská místnost s barem -připojení k bezdrátovému internetu WiFi -rekreační, turistická oblast.

Ubytování v nově zrekonstruovaném objektu vinného sklepa. 3 samostatné pokoje s manželskou postelí, lůžkem a možností přistýlky. Společná koupelna a WC. V přízemí společenská místnost, plně vybavená kuchyně a WC.

Penzion U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě poskytuje ubytování doslova v blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ze zahrady penzionu se totiž dostanete přímo do zámeckého parku Lednického zámku. Náš penzion je vhodný pro víkendové pobyty, ale i pro dovolené na kole.

Lucie Kouřilová poskytuje ubytování v dvoulůžkovém a třílůžkovém pokoji nebo možnost pronájmu celého objektu až pro 10 osob.

Cale Miramar s.r.o. provozuje penzion s kapacitou 25 osob, apartmány a kavárnu.

Ubytování ve venkovské secesní vile, vystavené ve 20. letech minulého stolení poskytuje Penzion Splavský zámeček. Dále Vám také můžeme nabídnout nově postavený samostatný krásný domek s vlastní terasou, ideální pro rodinu či menší skupinu. Penzion disponuje pěti pokoji s celkem až patnácti lůžky. Pokoje č. 1 a 2. (celkem 5 lůžek) jsou ...

Náš penzion U Zlaté rybky Třeboňsko najdete v krásné a čisté přírodě Jižních Čech, v obci Staňkov na Třeboňsku. Nabízíme ubytování v apartmánech, které mají vše potřebné pro příjemný a pohodlný pobyt. V apartmánech najdete obývací kuchyň s vybanou kuchyňkou, dvě ložnice a koupelnu s WC. Penzion je obklopený zahradou, okolí je Vám k dispozici ...

Penzion na zrekonstruovaném statku v okolí České kanady

HERBENKA Hustopeče s.r.o. je rodinný vinný sklípek a penzion, poskytuje ubytování, realizuje soukromé akce, degustace a vaří moravskou kuchyni.

Boutique ubytování a winebar ve Velkých. Sklep 38 je místo, kde se snoubí tradice moravského sklípku a moderní vinařství. Vhodné pro pořádání pro menších soukromých a firemních akcí. Ubytování až pro 12 osob ve stylových pokojích.

Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

PURA VIDA – PENZION A VINNÝ SKLEP ZAJEČÍ - ubytování v penzionu, - vinný sklep, - vinotéka.

Ubytování s bazénem v zaječí. Penzion disponuje dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji s vlastním vstupem, kuchyňkou a koupelnou. Součástí penzionu je vlastní vinný sklep s víny od místních vinařů.

Ubytování v Zaječí. Možnost pobytu Pod zaječí věží pro 4 až 7 osob, vhodné pro rodiny s dětmi. V apartmánech v Zaječské věži - dva apartmány pro 5 osob, každý se dvěma ložnicemi, s možností přistýlky, vlastní koupelnou a kuchyní.

Penzion s vlastním vinným sklepem. Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích pro 2, 3 nebo 4 osoby. Možnost ubytování v chaloupce s venkovním bazénem. Možnost pořádání oslav, teambuildingů ve vinném sklípku.

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

Společnost Hotelklik, a.s. je jedním z největších provozovatelů penzionů a hotelů ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších. Pobyt u nás je vhodný opravdu pro každého. Vyberou si u nás jak rodiny s dětmi, snowboarďáci tak i klienti, kteří hledají relax a soukromí. Provozujeme sedm ubytovacích zařízení na různých místech Špindlerova Mlýna. Hotel Tři ...

Hacur, s.r.o. je rodinná farma, zabývající se chovem anglického plnokrevníka. Na našich pastvinách můžete také vidět ovce plemene (Suffolk) a krávy (Aberdeen Angus). Dále naše farma nabízí ubytování ve třech prostorných apartmánech. Dvou dvoulůžkových a jednom čtyřlůžkovém. K dispozici je rovněž stylová klubovna s krbem. Nový Vojířov se nachází v ...