Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Lucie Kouřilová poskytuje ubytování v dvoulůžkovém a třílůžkovém pokoji nebo možnost pronájmu celého objektu až pro 10 osob.

Cale Miramar s.r.o. provozuje penzion s kapacitou 25 osob, apartmány a kavárnu.

HERBENKA Hustopeče s.r.o. je rodinný vinný sklípek a penzion, poskytuje ubytování, realizuje soukromé akce, degustace a vaří moravskou kuchyni.

Boutique ubytování a winebar ve Velkých. Sklep 38 je místo, kde se snoubí tradice moravského sklípku a moderní vinařství. Vhodné pro pořádání pro menších soukromých a firemních akcí. Ubytování až pro 12 osob ve stylových pokojích.

Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

PURA VIDA – PENZION A VINNÝ SKLEP ZAJEČÍ - ubytování v penzionu, - vinný sklep, - vinotéka.

Ubytování s bazénem v zaječí. Penzion disponuje dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji s vlastním vstupem, kuchyňkou a koupelnou. Součástí penzionu je vlastní vinný sklep s víny od místních vinařů.

Ubytování v Zaječí. Možnost pobytu Pod zaječí věží pro 4 až 7 osob, vhodné pro rodiny s dětmi. V apartmánech v Zaječské věži - dva apartmány pro 5 osob, každý se dvěma ložnicemi, s možností přistýlky, vlastní koupelnou a kuchyní.

Penzion s vlastním vinným sklepem. Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích pro 2, 3 nebo 4 osoby. Možnost ubytování v chaloupce s venkovním bazénem. Možnost pořádání oslav, teambuildingů ve vinném sklípku.

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

Penzion Hlohovec poskytuje ubytování v penzionu v malebném prostředí Jižní Moravy.

Ubytování v nově postavených apartmánech v klidném prostředí a také přímo v srdci Lednicko- Valtického areálu.

Penzion-restaurace U Halmů -kapacita 18 lůžek včetně přistýlek, -vybavení pokojů: -sociální zařízení, sprchový kout, TV, WiFi internet -možnost snídaní, polopenze, plná penze Restaurace: -45 míst, salon 38 míst -parkoviště, garáž, úschovna kol. Ubytování v rámci brněnských veletrhů a výstav. Možnost oslav v samostatném salonku.

Útulné a stylové ubytování v rodinném penzionu v nerušené části Lednice. Rádi u nás přivítáme páry, jednotlivce, skupiny přátel, rodiny, studenty nebo firemní týmy. Vrchní pokoje jsou klimatizované, v ceně je zahrnuta i snídaně. Možnost parkování u penzionu a uzamykatelná úschovna kol.

Rodinný penzion Castle-wall-inn v centru Mikulova. Penzion je situován v bývalé židovské čtvrti v blízkosti Mikulovského zámku a barokní zahrady. Kapacita ubytování 10 lůžek.

Rodinný penzion v srdci Lednicko-valtického areálu

VINAŘSTVÍ KNÁPEK s.r.o. provozuje penzion a vinařství na jižní Moravě.

Ubytování a sklep u Křiváků. Apartmány s vlastním vinným sklepem. K dispozici jsou 2 apartmány, každý pro 4-6- osob. Každý apartmán má vlastní vybavenou kuchyni, jídelní koutek s televizí. Možnost využití terasy.

Ubytování v zámeckém parku. -penzion, pension -celková kapacita 14 lůžek. UBYTOVÁNÍ je nabízeno v pěti zámeckých pokojích se starožitným nábytkem: „modrý pokoj“ „oranžový pokoj“ „květinový pokoj“ „svatební pokoj“ a „lovecký apartmán“ v zahradě. 2 x dvoulůžkové, 2x čtyřlůžkové, lovecký apartmán. Zahrada s venkovním krbem a letní ...

Penzion poskytuje klidné ubytování pod hřebenem Pálavy s výhledem na Novomlýnské nádrže. Dvou a třílůžkové klimatizované apartmány s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením. K dispozici je úschovna kol a parkování, plně vybavená kuchyňka.

Ubytování v apartmánu v klidné lokalitě Novomlýnských nádrží. Vhodné pro rodinou dovolenou, skupiny přátel, menší firemní akce.

Penzion poskytuje ubytování v příjemně zařízených dvou až čtyřlůžkových pokojích s atmosférou venkova. Možnost zajištění snídaní. K dispozici je i samoobslužný obchůdek, kde je možné zakoupit kávu, čaj, chlazené víno, pivo, limonády a pochutiny. Hosté mohou využívat i kuchyni vybavenou nádobím, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, rychlovarnou ...

Komfortní klidné ubytování bez dětí pro milovníky vína ve stylových, prostorných apartmánech s vlastními kuchyňkami v obci Horní Věstonice, přímo pod Pálavou. Vinný sklep s bohatou vinotékou, krytý bazén, sauna, WiFi a úschovna kol. Ubytování dětí mladších 13 let není možné.

Ubytování až pro 12 osob v klidné lokalitě vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi i partu přátel. Celoročně k dispozici vinný sklep, grilování ve venkovním krbu pod pergolou. K dispozici úschovna kol a parkování u objektu.