Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Roman Tuček poskytuje ubytování v pokojích a apartménech nedaleko centra Lednice.

Michal Stehlík provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu vín, degustace, ubytování a posezení ve vinném sklepě s přátelskou atmosférou.

U Krbu s.r.o. nabízí ubytování, catering a degustaci vín v Hustopečích. Má čtyři apartmány, zahradu s bazénem a útulný sklípek.

Luxusní ubytování v Šanově na jižní Moravě ve 4 moderních a plně vybavených apartmánech s kapacitou až 20 osob. K dispozici venkovní posezení se zahradní kuchyní, grilem, lednicí, indukční deskou a posezením pod pergolami. Během celého pobytu je vám k dispozici jacuzzi. Možnost nákupu dárkových poukazů.

Vinařství, ekovinice. Naše vinařství vzniklo v roce 2006. Obhospodařujeme 12000 keřů révy vinné. Odrůdy- Sylvánské zelené, Rulandské šedé, Chardonnay, Rulandské modré a Zweigeltrebe. Naše vinice se nachází v jedné z nejstarších lokalit, ve viniční trati Radostná. Penzion Kostelanský Penzion, ubytování - nabízí 6 apartmánů. V každém ...

Vinařství Žiška s.r.o. provozuje e-shop, kde si můžete zakoupit vína. Nabízíme ubytování ve dvou apartmánech přímo nad sklípkem. Každý apartmán má kapacitu 6 osob. - kuchyňský kout, ledničku, vlastní koupelnu s WC, podlahové vytápění, Wifi, vlastní vchod.

Služby: Rodinné vinařství Pod horou a Penzion a Vinný sklep Pod horu. Č. sklepa 209. Kapacita až 25 osob. odrůdová, přívlastková vína, víno. Sudová i lahvová vína. Ochutnávka, degustace vína, víno, burčák. Odborný výklad o víně. Pohoštění, občestvení, teplá, studená kuchyně, speciality na grilu, udírna, venkovní posezení, kolárna, kuchyně, ...

Penzion Staré vinice poskytuje příjemné ubytování v rodinném cyklopenzionu.

Ubytování ve dvou a čtyřlůžkových apartmánech s možností přistýlky.

Ubytování pro 2 až 10 osob nad vinným sklepem. Možost grilování s posezení pod zastřešenou pergolou včetně úschovy jízdních kol.

Ubytování Korábovi poskytuje ubytování v penzionu: - vinný sklípek, - možnost degustace vín.

Ubytování-penzion, pension, hotel -poskytujeme ubytování vhodné k rodinné rekreaci i pro zájezdy, školení pro firmy. Kapacita 60 lůžek: -pokoje 2 lůžkové.3lůžkové., 4 lůžkové. -ubytování, každý pokoj vlastní sociální zařízení WC, sprcha -snídaně jsou formou bufetu. -pokoje výhled na Kozí hrádek, Svatý kopeček a zámek -parkování- v areálu ...

Ubytování ve vinném sklepě pro 4-5 osob ve dvou pokojích. K dispozici je tradiční kvelbený sklep, úschovna kol, parkování přímo u sklepa, venkovní posezení pod zastřešenou pergolou

Ubytování v soukromí. -1x dvoulůžkový pokoj (dvě samostatně stojící postele) -1x trojlůžkový pokoj (manželská postel, 1x samostatně stojící postel).

Služby: Rodinné vinařství Pod horou a Penzion a Vinný sklep Pod horu. Č. sklepa 209. Kapacita až 25 osob. odrůdová, přívlastková vína, víno. Sudová i lahvová vína. Ochutnávka, degustace vína, víno, burčák. Odborný výklad o víně. Pohoštění, občestvení, teplá, studená kuchyně, speciality na grilu, udírna, venkovní posezení, kolárna, kuchyně, ...

Vinařství, které si zakládá na minimálních enologických zásazích, vysoké kvalitě a zachování terroir vyrobených vín. Možnost celovečerního posezení u vína a degustace vín. Ubytování přímo nad vinným sklepem.

Nabízíme Vám ubytování v útulném apartmánu v Lednici, v samém srdci Lednicko-valtického areálu, zapsaného na seznamu kulturního dědictví UNESCO. Objekt je součástí ubytovacího komplexu Apollon Resort. Leží v bezprostřední blízkosti Lázní Lednice a působivé kolonády, která navazuje na zámecký park.

Náš Penzion U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi nabízí příjemné ubytování, ale také restauraci ve vinařském městě Velké Bílovice. Náš penzion - pension poskytuje vhodné podmínky pro ubytování při rodinné dovolené, služebních cestách i cestách za vínem a jihomoravskými tradicemi. Prostory s možností pořádání oslav, společenské a firemní akce, ...

Penzion Na Podlesí poskytuje ubytování v Letovicích ve 3 apartmánech s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi a sociálním zařízení. K dispozici je také garáž nebo parkování u domu a úschovna kol.

Ubytování v srdci Valtic s posezením ve sklípku. Úschova kol a dětské hřiště v areálu objektu.

Penzion Archivní Sklepy Valtice- Jitka Machálková Ubytování s vinným sklepem: -5x dvojlůžkový pokoj -1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový pokoj -kapacita 17 lůžek -televize -sociální zařízení -wifi -vinný sklep -možnost degustace vína. V ceně je zahrnuto ubytování na 1 noc, snídaně formou bufetu. Penzion není přizpůsoben pro ...

Pension PRINZ *** Penzion a ubytování v centru - Lednicko-valtického areálu, kvalitní služby, rodinná atmosféra a prostředí - celoroční ubytování s celkovou kapacitou 29 lůžek + 3 přistýlky - ubytování, dovolená, služební cesty, firemní školení, pracovní porady - 8 x dvoulůžkový pokoj, 1 x singl - 4 x apartmány . Kompletní příslušenství ...

Nicole Bernovská provozuje dlouhodobé ubytování v BERMONI.

Martin Krejčí provozuje penzion s 12 lůžky s možností přistýlky.