Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Výroba a prodej: -hroznové víno, vína z vyhlášených vinařských oblastí -vína jakostní, odrůdová, známková, přívlastková, archivní, exclusiv, stolní -speciální vína (slámové a ledové) -dárkové, dárková balení. Kvalitní šetrné zpracování: -hrozny, hroznů vinné révy. Zemědělská činnost rostlinná, vinařství -obhospodařujeme cca 80 ha ...

Nabízíme ubytování v nově postavené části penzionu ve vkusně a moderně zařízených pokojích. Vchod do penzionu je oddělen od restauračních prostor. Klienti penzionu samozřejmě mohou využívat možnosti stravovat se v restauraci Beta. Ubytování, penzion: -kapacita 10 pokojů -1x jednolůžkový -6x dvoul§žkový -1x třílůžkový -2x ...

přerušení: od: 6.1.2014. Služby: Penzion, Bar Ubytování, penzion, pension: -6x2 lůžkový pokoj -bar -restaurace -možnost snídaně -možnost polopenze.

Restaurace, ubytování: -moderní zařízení -2 - 4 lůžkové pokoje -standartní vybavení -celková kapacite 16 osob, čtyři pokoje -posezení pro 30 osob -možnost řízených degustací ve vinném sklepě cca 45 osob -firemní akce -školní oslavy -celodenní stravování včetně snídaní -catering -WI-FI internet a kabelová TV -úschovna kol -pro ...

Restaurace, pension, ubytování. Grande Moravia - cimbálová muzika. Hudba na společenské akce: -firemní akce -rauty -svatby -plesy -koncerty.

Restaurace: -celková kapacita 150-180 míst -zimní zarada -kapacita 60-70 míst -venkovní zahrádka -kapacita 60-70 míst -kryté venkovní posezení, posezení pod košatým stromem, parkoviště pro jízdní kola, kolo, motocykly, dětský kolotoč -retaurace s barem -kapacita 40-45 míst-nekuřácké prostředí. Penzion, pension, ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 06.09.2010 do 06.09.2015. Penzion

Ubytování. Vinný sklep s kapacitou 60 míst a letní zahradou.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 28.08.2013 do 28.08.2099 Penzion - kapacita 16 lůžek - apartmán s vířivou vanou - kolotoč pro děti - cyklostezka Restaurace - kapacita 70 míst - letní zahrádka, možnost grilování po domluvě předem Vinný sklípek

Ubytování, apartmán, penzion. Podkrovní apartmán kapacita 8 osob, 3x pokoj - každý pokoj má TV, WiFi připojení a klimatizace. - 1x 2-lůžkový pokoj má vlastní koupelnu, ostatní dva pokoje mají koupelnu společnou. - společná kuchyň s jídelnou - dětský bazén, posezení s krbem a grilem - možnost úschovy jízdních kol - po dohodě ...

Ubytování: - apartmány. Adresa ubytování: Maxima Gorkeho 2093/37 Velký Medr 932 01

Služby: Sklep U Kopečků -ubytování -ubytování 2x2 lůžkový pokoj -možnost přistýlky -sociální zařízení -kuchyňka -vinný sklep -degustace.

Ubytování, penzion, pension: -kapacita 17 lůžek -1x 2-lůžkový pokoj -2x 4-lůžkový -1x 7-lůžkový -sociální zařízení, TV -uzavřené parkoviště -gril, krb -možnost prohlídky vinného sklípku s možností degustace -k dispozici kuchyňka -parkoviště.

Alužby: Ubytování pod vinohradem. -ubytování -3x2 lůžkový pokoj -společenská místnost -televize -minivěž -plně vybavený kuchyňský kout -venkovní posezení -každý pokoj má vlastní sociální zařízení a WC -vinný sklep -posezení v příjemném prostředí s možností "koštování" mutěnických vín. -vinařství -výroba, prodej vína.

Ubytování v soukromí - 2 - 4 lůžkové pokoje - vlastní kuchyň se spotřebiči možnost vlastního vaření - samostatná koupelna se sprchovým koutem a vlastním wc - celoroční ubytování - v zimě možnost lyžování - v létě turistika, cyklotrasy.

přerušení: od: 1.1.2011. Ubytování: -penzion, pension -kapacita 6 osob -vlastní sociální zařízení, TV -masáže -prodej vína (víno, vín) -vinný sklep, sklípek -vlastní vchod -parkování před vchodem.

Stravovací a ubytovací služby, agroturistika: -ubytování, pension, penzion 7x 2 lůžka -restaurace, vinárna. -Rosarium, Rozzárium-pěstování růží v kontejnerech. -parkování -garáže, kolárka -vinný sklep, sklípek -ubytování nad Bůdů -vinný sklep, vinotéka -agroturistika, cykloturistika -rybolov.

Penzion, pension: -ubytoavcí služby -ubytování -2 x dvoulůžkový, 1 x třílůžkový, 1 x čtyřlůžkový -možnost přistýlky -krytý bazén -pracovní doba - na tel. Hospůdka: -kuřácký salón pro 20 osob -nekuřácký salón pro 30 osob -letní zahrádka s grilem -pracovní doba po zavřeno, út-pá 15-22, so-ne 10-22.

Vinařství. Výroba: - víno. Ubytování, penzion.

Ubytování, vinný sklep, degustace, občerstvení. Ubytování v pěti komfortních pokojích s klimatizací přímo mezi vinicemi.

Restaurace, herna, pohostinství: -domácí kuchyně -závodní stravování -prodej knedlíků -pořádání svatebních hostin -sezónní posezení na terase a zahradě -hrací a výherní automaty, kulečník. Ubytování-14 lůžek: -penzion, pension, hotel -jednolůžkový 400, -Kč/den -dvoulůžkový 740, -Kč/den -trojlůžkový 3x1000, ...

Ubytování v penzionu. -jeden dvoulůžkový a jeden čtyřlůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením se společnou kuchyňkou.