Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion Černý Kůň Ubytování: -24 lůžek v 10 pokojích (koupelna s WC, barevnou TV, satelitem, telefonem a minibarem) -v celém objektu dostupná internetová WI-FI FREE ZÓNA -pro všechny hosty je zdarma pro zpříjemnění pobytu připravena snídaně formou studeného bufetu vždy od 7.00 - 9.00hod. Restaurace je součástí objektu.

Areál U Pěti buků nabízí příjemné ubytování, restauraci i outdoorové sportoviště. Areál se nachází v Trutnově, v nedotčené přírodě, kde panuje klid a pohoda. Kapacita penzionu je 20 lůžek, ubytovat se můžete ve 2 až 3 lůžkových pokojích nebo apartmánu. Většina pokojů je vybavena vlastní sprchou, WC, TV a ledničkou. Součástí je také společenská ...

Penzion - ubytování - dvou až pětilůžkové apartmány s vlastním sociálním zařízením.