Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion a restaurace Pod Kostelem Ubytování. Restaurace. Salónek pro svatby.

Pension - stoletá hájovna, pokoje jsou zařízeny ve stylu starých zašlých časů

penzion: -pokoje se sprchovým koutem, WC a umyvadlem -Wi-Fi přístup na internet -TV se SAT příjmem českých programů v dig.kvalitě -pokojový zabudovaný sejf -minilednici s nealko nápoji -telefon -digitální budík restaurace: -nekuřácká -možnost polopenze

Sportovně rekreační areál. Penzion, apartmány. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace. V objektu apartmány možnost samostatného vaření. Vyjížďky na koních, tenisový kurt apod.

Penzion - kapacita 8 dvoulůžkových pokojů s přistýlkou - ubytování se snídaní

Ubytování Turnov, se nachází na okraji města Turnova s výhledem na Český ráj. Ubytování Turnov Vám nabízí levné ubytování na klidném a slunném místě v Českém ráji.

Penzion. Ubytování v Jizerských horách. Restaurace, bar*.

Penzion - sociální zařízení, TV - bazén

Penzion - kapacita 17 lůžek - stolní tenis - vyhřívaný krytý bazén - posezení s grilem - pro rodiny s dětmi

Penzion - kapacita 40 lůžek ve 14 - ti pokojích - sociální zařízení na patře - TV se SAT - klubovna - dětský koutek, pískoviště, dřevěný park - letní terasa s ohništěm a grilem - restaurace

Internetový katalog: -přímé kontakty na ubytovací zařízení Výroba, prodej, e-shop: -fotomagnetky -magnety na ledničku