Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Restaurace, penzion Ostrava. Gastrobazar. Gastroprodej. Projekty profesionálních kuchyní.

Penzion: - ubytování pro 15 osob - 2, 3 lůžkové pokoje, možnost přistýlky - vlastní sociální zařízení. Restaurace: - stravování. Vinárna: - stylová sklepní - kapacita 40 osob. Společenský sál: - kapacita 150 osob - taneční sál s pódiem. Možnost pořádání svatby, společenské akce, soukromé nebo firemní večírky, oslavy, plesy, ...

Penzion Ovečka s rodinnou atmosférou je nově zrekonstruovaný luxusní penzion, který se nachází v blízkosti Národní přírodní rezervace Čantoryje v obci Nýdek v Beskydech. Umístění penzionu přímo vybízí k turistické a sportovní aktivitě. V penzionu také naleznete privátní wellness. Rodinný penzion je ideální pro romantické pobyty, turisty, firemní ...

Ubytování v apartmánech a v rodinné chatě v srdci Jeseníků. Bezbariérový apartmán Priessnitz o dispozici 3+KK poskytuje ubytování s prostorným obývákem, krbem a jídelním koutem. 1x dvoulůžkový pokoj a jedna ložnice se třemi samostatnými lůžky. Apartmán Kneipp nabízí pobyt v podkroví o dispozici 3+KK.

Penzion se nachází v malé obci Edrovice nedaleko Rýmařova v Podhúří Jeseníků. kapacita penzionu je 25 lůžek v 7 apartmánech, s restaurací pro 60 osob, venkovní terasou, herním salónkem s kulečníkem a profi šipkami. Vhodné pro pořádání společenských akcí - svatby, párty, firemní akce.

Firma provozuje horskou chatu Na Pastvinách ve Václavově u Bruntálu. Poskytuje ubytování v 6 apartmánech typu 2+KK a 3+ KK, každý s vlastním, vstupem. Uložení kol, lyží, kočárků v uzamykatelném sklepě. Soukromé parkování, smart TV, vlastní koupelna s vanou.

Ubytování v penzionu v Malé Morávce nedaleko Pradědu. kapacita penzionu je 16 osob plus 4 osoby v samostatném apartmánu. Plně vybavená kuchyně a společná jídelna. Připojení k internetu a úschova kol.

Penzion Za radnicí: - ubytování v soukromí v centru města - možnost zapůjčeí sportovních potřeb.

Penzion v Malé Morávce nedaleko Pradědu poskytuje ubytování v apartmánech. Velké parkoviště přímo u objektu. Součástí penzionu je zahrada s dětským hřištěm, altánkem, bazénem, venkovním posezením. Úschovna kol a lyží.

Relaxační centrum. Wellness centrum s ubytováním. Solná jeskyně. Fitness, sportovní klub. Kosmetika, kosmetické služby. Solárium. Masáže, masérské služby. Penzion.

Penzion Eva se nachází v malé vesničce Milotice nad Opavou nedaleko Bruntálu.

restaurace s letním posezením a výhledem na Hlučínské jezero. Součástí areálu je bezplatné velké parkoviště, dětské hřiště. Možnost pořádání svateb a rodinných oslav. Ubytování v apartmánech.

Ubytování v apartmánech - 4, 6 a 8 lůžkové apartmány. Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou s lednicí, koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Za poplatek lze zapůjčit TV na pokoj. 1 apartmá bezbariérové, pro tělesně postižené.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Pohostinství: - restaurace s kapacitou 26 míst - stravování. Ubytování: - penzion s celkovou kapacitou 14 míst - 9 pokojů (4jednolůžkové, 5 dvoulůžkových pokojů) - apartmá - pokoje vybaveny koupelnou, WC, televizí, satelitem, telefonem, internetem.

Ubytování v samostatném domě pro 9 osob. Kapacita-2 samostatné pokoje a kuchyňka. Každý pokoj má barevnou televizi, telefon, koupelnu s WC a sprchou. Společná kuchyňka vybavená nádobím a zahradní terasa. Garáž dohodou.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Penzion: - nově rekonstruovaný penzion s velkou zahradou - venkovní posezení v pergole - klidné prostředí ve vilové čtvrti - možnost parkování - vhodnější pro firmy.

Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje, koupelna se sprchovým koutem -1 jednolůžkový pokoj, sociální zařízení na patře - všechny pokoje mají televizor se satelitním příjmem. Restaurace: - stravování, široký sortiment na jídelním lístku - 1 místnost 20 osob, další 30 osob - letní zahrádka.

Luxusní vila v malebném středisku Kals, uprostřed překrásné přírody rakouských Alp, vám nabízí komfortní ubytování v penzionu s apartmány a relaxační zónou - wellness i vynikající gastronomii. Čeká na vás přátelská, komorní atmosféra tradiční tyrolské vesničky, krystalicky čistý vzduch i nenarušená, divukrásná příroda, absolutní relaxace. Díky ...

Chata s kapacitou 18 osob poskytuje prostorné 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, vybavenou kuchyňku, TV a vysokorychlostní internet. K dispozici je společenská místnost. V suterénu chaty lze využít uzamykatelnou lyžárnu a kolárnu. Venku je ohniště, zahradní posezení a velká okrasná zahrada.

Ubytování v ubytovně - dvou, tří až čtyřlůžkové pokoje v Ostravě.