Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Příjemné ubytování blízko Sport Arény, Stadiónu Vítkovic i oblasti Dolních Vítkovic. Pronájem bytů - krátkodobě i dlouhodobě Řešení interiérů Provozování restaurace

Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice s.r.o. poskytuje ubytovací služby v penzionu s kapacitou 20 lůžek. -restaurace má kapacitu 80 míst - zahrádka (30míst) - obědy, menu - svatby, oslavy, večírky, rauty - rozvoz hotových jídel - catering

Penzion (pension): - ubytování v jednopodlažních chatách apartmánového typu. Chaty disponují dvěma a v jednom případě třemi obytnými pokoji, koupelnou, WC a kuchyňkou. Dle vybavenosti nabízíme: - celkem 11 objektů (8 x Chata Standard, 3 x Chata Lux). Kapacita 55 lůžek. Prostory stylové společenské budovy: - velký sál (jídelna pro cca 70 ...

Ubytování na horách Informační portál o BESKYDECH

Ubytování v soukromí - 2 apartmány - kapacita 13 osob - kuchyňka - sociální zařízení - možnost parkování v místě ubytování

Penzion se nachází v Beskydech, mohutných hradeb na severu Moravy. Moravskoslezské Beskydy nabízejí atraktivní vyžití jak v zimě, tak v létě. Penzion na Kamyncu je situován v klidném a krásném prostředí Těšínských Beskyd, postavený na okraji řeky Lomňanky asi 4 km od města Jablunkova směrem na Horní Lomnou, v krásné přírodě s čistým ovzduším, ...

Výroba, šití, potisk, prodej, maloobchod, velkoobchod: - sportovní oděvy - trička, roláky, pyžama, kšiltovky. Výhradně z materiálu českých výrobců. Ubytovací služby - Penzion na jízdárně

Penzion ve věži. Ubytování: - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 24 osob: - 12x dvoulůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením - vyhlídka ze 7.patra - stylová restaurace v 8.patře .

Bohumínské sportoviště. Služby: - Krytý bazén, aquapark, aquacentrum - 777707786: - plavání kojenců, dětí ve školkách a školách, plavání veřejnosti - whirpool a relaxační bazén - Zimní stadion - Víceúčelová letní sportovní hala - Hobbypark - Penzion ve věži a restaurace

Restaurace a penzion - poctivá kuchyně, domácí prostředí, ubytování v podkroví.

Dva apartmány v nově opravené horské chalupě v srdci Jeseníků. Samostatná chata. Sauna, terasa, gril, hřiště, soukromý vodoléčebný areál. Klidné místo u lesa, blízkost čtyřsedačkové lanovky i koupaliště.

Restaurace, penzion a ubytování rodinného typu: - kuřácka, nekuřácka restaurace - denní menu - grilované speciality - pokoje se sociálním vybavením.

Pobyt s polopenzí. Ubytování. Půjčovna: - treckingová kola - koloběžky se sedlem pro dítě.

Ústav Pohoda, z. ú. provozuje Hostinec V Zátoce, kde poskytuje ubytování v 11 dvou až čtyřlůžkových pokojů s celkovou kapacitou 32 lůžek. V sezóně je v provozu restaurace a další sportovní vyžití.

Penzion, pension: - ubytování. Vybavení pokojů: - vlastní sociální zařízení, televizor. Možnost připojení k internetu WIFI. Restaurace: - stravování. V letních měsících je v provozu restaurační zahrádka s grilováním různých specialit. Možnost pořádání: - rodinné oslavy, promoce, srazy, svatební hostiny.

Nabízíme ubytování v blízkosti Ostravy v jednolůžkovém, dvoulůžkových pokojích a luxusně zařízeném apartmánu. Penzion s restaurací a wellness naleznete na okraji města Rychvald s venkovní terasou na posezení, udržovanou zahradou s koutkem pro Vaše ratolesti. V okolí je mnoho rybníků, v létě spoustu rozkvetlých luk, cyklistické cesty pro nenáročné.

Ubytování v hotelu s kapacitou 111 lůžek.k Dispozici pokoje typu STANDART, které jsou 2, 3 a 4 lůžkové s možností zapůjčení lednice. Pokoje LUX se 2, 3 a 4 lůžky včetně lednice, trezoru) a s kompletním sociálním zařízením a televizí.

Soukromé ubytování v centru Karviné nedaleko lázní. Vhodné pro studenty, rodinné a pracovní kolektivy. Půjčovna kol. Ubytování bez snídaně.

Restaurace: - stravování - denní menu, speciality, pizza. Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením Vinárna - salónek: - kapacita 32 osob - vhodné pro konání svateb, rodinných oslav, firemních večírků. Letní zahrada s dětským koutkem.

Restaurace nabízí posezení pod staletými trámy z roku 1787.Nabízíme domácí kuchyni, nebo Vás pohostíme chlazeným čepovaným pivem, nealkem, kávou, čajem a dalšími produkty z našeho sortimentu.K dispozici je salónek pro 24 osob, nebo sál s kapacitou 50 osob. Zabavit se můžete šipkami, fotbálkem, nebo u stolního tenisu.