Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
SKIING s.r.o. provozuje lyžařský areál a rekreační osadu: - Penzion Svatý Martin, - Chata Pod křížem.

Penzion Horák poskytuje: - ubytování v soukromí - kapacita 10 osob a 2 přistýlky - společná kuchyň s plným vybavením - na každém pokoji TV, SAT a WIFI

Apartmány Loučná nad Desnou poskytují ubytování.

Ubytování U bílého vlka nabízí 4 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením, restaurace.

Ubytování v Pensionu ANNA: - pokoje s WC a sprchou, cena od 250 Kč /osoba /noc - děti do 12 let za 200 Kč/noc - apartmány s kuchyňkou, WC a sprchou, cena od 280 Kč/osoba/noc -děti do 12 let za 230 Kč/noc Vybavení: - sauna s ochlazovacím bazénkem - venkovní bazén 4 x 6 m -krytá terasa, možnost posezení u ohniště - společenská ...

Minihotel UNO poskytuje ubytování v rodinném penzionu, který poskytuje: - kompletně zařízené bytové jednotky (1+1-aprtmán, 1+kk-studio) - kapacita 4 byty-8 lůžek a možnost 3 přistýlky - snídaně na pokoj, telefonní a faxové služby.

Restaurace a penzion GARNET má: - kapacita pokojů 22 lůžek - dvoulůžkové, třílůžkové pokoje - malý apartmán 5 lůžek - velký apartmán 5 lůžek - snídaňové menu na objednávku - zvířata povolena - parkování u objektu (el. střeženo) Restaurace: - gurmánské rauty - svatby - promoce - firemní posezení.

Restaurace a Penzion Marek poskytuje: - ubytování - pořádání oslav, svateb.

Vladan Stebel provozuje restauraci a penzion U Strhaného klempíře.

Kraličák, s.r.o. provozuje lyžařský areál Králičák a ubytování v penzionu Kraličák. Areál: - Staré Město 788 32, Hynčice pod Sušinou č.p. 123.

Restaurace penzion U Zámku Brněnka: -penzion s celoročním ubytováním. -jednolůžkové - čtyřlůžkové pokoje se společným sociálním zařízením na chodbě Rekreační areál: -12x čtyřlůžková chatka. Restaurace - 80 míst.

Penzion Fantasy provozuje ubytování a restauraci Fantasy: - restaurace - penzion - zámecká kavárna - minigolf - pořádání svateb - firemní akce - venkovní zahrádka.

Penzion u Tomášů poskytuje ubytování v penzionu, další služby: - infrasauna - fitcentrum - půjčení koloběžek

Relax Point Hynčice, s.r.o. provozuje: - Penzion Pod Zvonem - Chata Stará škola - Hospůdka U Vleku - provoz letních minikár, v zimě lyžařský areál

Jan Kubíček provozuje penzion: - dvoulůžkové pokoje - čtyřlůžkové apartmány - společenská místnost - zahrada ohniště, pískoviště, udírna - parkoviště

Jana Lorencová poskytuje ubytování: - stylový pension v historickém jádru Olomouce - apartmány pro dvě, tři a čtyři osoby - pes povolen - terasa - parking

Společnost ARCUS FAM s.r.o. poskytuje ubytování pro studenty: -kapacita 12 osob -4 dvoulůžkové pokoje a 2 dvoulůžkové apartmány -společná koupelna a WC pro dva pokoje -kompletně zařízená kuchyň -společenská místnost s jídelnou -zahradní posezení -možnost parkování.

Apartmány Brabenec poskytují ubytování pro jednotlivce, rodiny s dětmi i skupiny ve dvou objektech s kapacitou 15 a 18 míst. Wellness centrum pro klienty - infrasauna, vyhřívaný bazén, pedikúra, masáže. Apartmány Brabenec - 18 míst: -1x dvoulůžkový pokoj -2x třílůžkový apartmán s možností přistýlky -2x čtyřlůžkový apartmán. Společenská ...

Apartmány Na Mýtince poskytují ubytování v soukromí - kapacita domu je 15 lůžek: -2x dvoulůžkový pokoj -1x šestilůžkový apartmán - 2x třílůžkový pokoj -1x pětilůžkový apartmán Velká zahrada s posezením, ohništěm, grilovací kotou a trampolínou, venkovní sauna. WIFI připojení na internet zdarma Wellness centrum pro klienty - infrasauna, ...

Blanka Ermisová poskytuje ubytování v penzionu Radost.

Horská chata Ztracenka nabízí ubytování v okrese Sobotín.

Pohostinství Hukovice nabízí služby: - pohostinství - restauraci a pivovar - ubytování ve welness Hotelu pod Kyčmolem

Eva Fousková pronajímá Apartmán u náměstí v Jeseníku: - k dispozici 3 pokoje, kuchyňský kout s jídelnou - samostatné WC a koupelna - k dispozici je také připojení k Internetu WiFi. Apartmán je nekuřácký.

Ing. Lubomír Hazucha poskytuje ubytování v apartmánech.