Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Ubytování v apartmánech, které se nacházejí v samotném centru Olomouc nebo v blízkosti vlakového nádraží.

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Restaurace a penzion Na Kovárně poskytuje celoroční ubytování - kapacita 33 lůžek - wifi Pohostinství: - restaurace - kapacita max. 44 míst

Rudolf Geppert provozuje restauraci a penzion Ubytování: - penzion - 2 apartmány - kapacita 32 lůžek s možností přistýlek - parkoviště u penzionu - zvířata povolena.

Alois Smrček poskytuje v ubytování na statku na Vysočině ve třech pokojích s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky.

Králická chata poskytuje ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v podhůří Kralického Sněžníku, pokoje s vlastním sociálním zařízením. Nabízíme i ubytování v chatkách. Možnost stravování přímo v objektu - domácí strava. V areálu se nacházejí dvě udržovaná travnatá hřiště - na volejbal a fotbálek, dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami, ...

Michal Peterka poskytuje celoroční ubytování ve dvou pokojích s kuchyní a vlastním sociálním zařízením.

Živočišná výroba, chov: - masný skot - koně. Ubytování: - 3 apartmány - celková kapacita 14 lůžek s možností přistýlek - plně vybavená kuchyně s jídelnou. Sportovní vyžití: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koni.

Josef Otava poskytuje ubytování ve 2 apartmánech ve zrekonstruovaném statku.

Horské apartmány Rejvíz s privátním wellness, parkováním, WIFI, krytou grilovnou. Nejlepší rodinná dovolená v Jeseníkách. Plně vybavené komfortní apartmány s možnosti vaření. Různé velikosti apartmánů. Venkovní posezení, tipy na výlety.

Penzion Křížový vrch poskytuje restaurační a ubytovací služby

Prodej, montáž a servis: - solární kolektory - sezonní solární systémy pro bazény - solární komponenty. Ubytování v apartmánech

Penzion Na Hradě je klimatizovaný a nekuřácký čtyřhvězdičkový penzion, který nabízí 8 pokojů, celková kapacita 17 lůžek.

Muzeum, penzion a cukrárna U Veterána nabízí prostor pro odpočinek, sport, zábavu i poučení. Muzeum veteránů: - sbírka starých automobilů a motocyklů převážně z 30. let minulého století - historické automobily, motorky - pronájem veteránů Pension, ubytování: - 12 pokojů, celková kapacita 36 lůžek - 1x jednolůžkový - 4x ...

Ubytování v malé vesnici nedaleko Bouzova. Dovolte nám nabídnout ubytování v malé vesnici Kozov, která je částí obce Bouzov a nachází se v okrese Olomouc. Našim hostům je k dispozici jeden větší apartmán pro 4 osoby a tři stejně vybavené pokoje. V blízkém okolí se nachází Hrad Bouzov, Zámek Úsov, Mladečské jeskyně, Javoříčské jeskyně ...

Pension U Hradu, který se nachází přímo v samotném srdci Šternberka, Vás okouzlí nejen nádherným výhledem na hrad a město, ale také nadstandardním ubytováním v designových útulných pokojích a nevšedním interiérem samotného pensionu. Za návštěvu stojí i zážitková restaurace. Součástí pensionu je salónek, kde je možné uspořádat svatbu s hostinou, ...

Poloroubenka Grimik se nachází v Držovicích nedaleko Prostějova a Plumlovské přehrady. Poloroubenka se skládá z předsíně, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a v podkroví jsou 4 ložnice. Celková kapacita je 7 lůžek. Součástí poloroubenky je i wellness zóna s vířivkou a finskou saunou.

Společnost VIKIPAN, s.r.o. provozuje penzion a restauraci Luto v Prostějově - Krasicích. V penzionu Luto si můžete vybrat z dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením a v restauraci si dát denní menu.

Villa Grande - apartmány se nachází v rodinném domě v Olomouci. K dispozici jsou na výběr tři, všechny apartmány mají vlastní koupelnu, WC, kuchyň s kuchyňským stolem a samozřejmostí je také bezplatné připojení k WiFi.

Penzion No.1 poskytuje ubytování v několika pokojích a 1 apartmá. Kapacita penzionu je 15 - 18 lůžek. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí nebo samostatnými lůžky. Součástí pokojů je sociální zařízení a samozřejmostí je také Wi-Fi. V přízemí penzionu je restaurace.

Věra Burianová poskytuje celoroční levné ubytování v samostatném podkrovním apartmánu, přízemním apartmánu, nebo v apartmánu v zahradním domku ve Starém Městě pod Sněžníkem s parkováním u objektu. Prostory jsou vybaveny TV/SAT a bezdrátovým internetem. Okolí Starého Města nabízí v letních a především v zimních měsících široké využití pro ...

-Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Robert Jurečka: - Hostinská činnost - Provozování solárií

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

SBP Morava, s.r.o. poskytuje pohostinství: - bowling centrum - squash a badminton - služby restaurace