Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Ubytování v Penzionu Flachs nabízí: -4 dvoulůžkové a jeden čtyřlůžkový pokoj, - možnost přistýlky, - pořádání soukromých akcí.

Společnost Bonera, s.r.o. zajišťuje provoz sedačkové lanovky z Ramzové na Šerák a zpět a provoz lyžařských vleků v lyžařském areálu RAMZOVÁ. Chata Jiřího na Šeráku + restaurace tel. kancelář: +420 584 411 821 Penzion MAX + restaurace tel.: +420 583 230 077 Chata U lanové dráhy + restaurace tel.: +420 583 230 077

Penzion-privát Zlatý Potok: - dvou až čtyřlůžkové pokoje se sociálním zařízením - vybavená kuchyně s jídelnou - wifi připojení - parkování před objektem - bazén - zahrádka gril, ohniště - sportovní hřiště.

Vladěna Kociánová poskytuje penzion: - 2l., 3l., 4l., 5l.pokoj a 2x apartm./5lůžek/ - celkem kapacita 24 lůžek - na každém pokoji WC+sprcha, vybavená kuchyňka - po dohodě snídaně, večeře - prolézačka, pískoviště, hračky a hry - venkovní krbová kamna, venkovní posezení - připojení k internetu wi-fi - parkování u ...

Penzion a restaurace Na Figleně poskytuje: - kapacita ubytování 22 lůžek - možnost privátního ubytování (3 osoby) -apartmán. Možnost stravování.

Apartmány Pekin: - ubytování - celková kapacita 12 lůžek - možnost poskytování snídaní, zajištění obědů i večeří.

Penzion - kapacita 10 lůžek - 4 podkrovní pokoje - možnost přistýlky - sociální zařízení na patře Restaurace - kapacita 40 míst - možnost pořádání společenských akcí - minutkové speciality

Penzion u Grygarů nabízí ubytování: - 1, 2, 3 lůžkové pokoje - přistýlka - půjčovna obytných aut.

Restaurace Hanácký dvůr s.r.o.: - krajová, česká, mezinárodní kuchyně - moravská, cizokrajná vína - festivaly plné chutí (steakové dny apod.) - polední menu Ubytování - vysoký komfort, stylové zařízení - vlastní WC, koupelna se sprchovým koutem - TV/sat, wifi zdarma - 12 pokojů po 2 Koně - stáje, klub - pony školička, ...

Ing.Olga Lorencová poskytuje ubytování ve Šternberku.

Penzion Restaurace u Madony poskytuje pohostinské služby - rozvoz jídel - pizza, saláty, těstoviny - salónky - bowling

Sportpark X-Park Františkov je lyžařský areál nabízející: -ubytování -bufet -sjezdovka -víceúčelové hřiště -dětské hřiště.

Penzion U orla poskytuje ubytování: - 20 lůžek - hotel - 30 lůžek - turistická část.

Miloslava Omelková nabízí ubytování v soukromí v lázních Jeseník.

Penzion Růže: -celoroční ubytování -apartmány, 2-3 lůžkové pokoje -ubytovací kapacita 13 osob. -krytý bazén -posezení pod slunečníky -na zahradě koliba -kuchyně, posezení u krbu -po domluvě možnost snídaní

Penzion Zálesí nabízí skromné ubytování v Penzionu Hoffmannova bouda**: - ubytovací kapacita penzionu je 34 lůžek. - vybavení penzionu Vám nabízí ubytování v pokojích turistického typu - sociální zařízení je společné na chodbě penzionu.

Penzion Švihák lázeňský poskytuje ubytování: - 8 pokojů, 31 lůžek - 2x kuchyňka - WiFi v celém objektu zdarma - velká zahrada s altánkem, grilem - skluzavky, houpačky, prolézačky, pískoviště - dětský koutek, fotbálek, Wii - dětské postýlky, židličky a další vybavení pro nejmenší - lyžárna, kolárna

Bc. Eliška Stojánková poskytuje ubytování - velký a malý apartmán 4 a 2 lůžka - vlastní kuchyň i sociální zařízení - samostatný vchod - parkování před domem - úschovna lyží - prodej drobných upomínkových předmětů - nekuřácké prostředí - možnost ubytovat domácí zvíře

Penzion Koral nabízí ubytování: - penzion v klidném prostředí - samostatné pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové - součástí pokojů je koupelna, WC, TV.

Ubytování v penzionu Černý Havran: Kapacita: - 8 lůžek, 3/2, 2/1 - wifi, sprcha, wc, TV.

LÉKÁRNA RÖDER.CZ - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Služby - projektování, projekty staveb - znalec, odhadce v oboru ekonomiky a stavebnictví: - odhady ceny nemovitostí - obytné i zemědělské stavby. Ubytování. - apartmány v centru města Hranice.

Restaurace a penzion Kaspec: - penzion s celoročním ubytováním: - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje. Country restaurace: - minutky - česká kuchyně - těstoviny, saláty. Antik restaurant - po-ne 11-23: - pizzerie, pizza.

Penzion U Třebůvky poskytuje ubytování v penzionu -kapacita cca 20 osob -pokoje 8/2 a 4/1 s vlastním sociálním zařízením, TV+SAT, telefon -vybavená kuchyňka k individuální přípravě pokrmů -restaurace pouze pro snídaně -bar.