Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Chov: - včely - drůbež (husy, kachny, krůty) Výroba, prodej: - med. Ubytování: - tel.: 775 757 412

Ubytování: - penzion. Restaurace: - salonek (30 míst).

Služby: -ubytování v soukromí. -apartmán v rodinném domě.

Restaurace Šedivec v podhůří Orlických hor - restaurace nabízí široký výběr jídel české i mezinárodní kuchyně - ubytování, dva apartmány, jeden pro 6 osob a druhý pro dvě osoby.

Útulný penzion s vlastní restaurací se nachází na okraji města Hlinsko. Nabízíme ubytování v jedno až čtyř lůžkových pokojích. Ceny již od 300, . Kč

Ovčárna - chov ovcí. Penzion - ubytování.

Autokemp. Ubytování: - kemp - chatky - penzion. Restaurace.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Montáž - těsnění a žaluzií. Ubytování. Zemní práce.

Penzion - kapacita 16 lůžek - možnost garážování pro cyklisty a motorkáře - kavárna možnost občerstvení v pensionu - společenské hry - možnost pořádání firemních a soukromých společenských akcí pro 10 - 30 osob školení, semináře, svatební hostiny, výročí, srazy - WIFI připojenípokoje - ...

Ubytování s kapacitou až 50 lůžek Restaurace - pořádání hostin, rautů, podnikových školení. - stanování v areálu.