Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion, pension. Ubytování pro 30 osob + 4 přistýlky: -11 dvoulůžkových pokojů -3 třílůžkové pokoje -1x apartmá. Vybavení pokojů: -koupelna se sprchou, sprchový kout, WC, televizor, satelit, lednice. Vybavení, služby: -restaurace, trezor, sauna, solárium, posilovna, masážní vana, masérské služby, tenisový kurt, venkovní ...

Penzion, ubytování: -3x2 lůžka -1x1 lůžko každý pokoj s vanou(sprchovým koutem) -TV se satelitem -letní zahrádka -parkování -cena 1000 Kč se snídaní.

Hotel, penzion, pension, ubytování: -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -restaurace 40 míst -salonek 20 míst -venkovní zahrádka 80 míst.

Ubytování: -5 pokojů -maximální kapacita 20 lůžek -pokoje s TV a sociálním zařízením - V areálu penzionu jsou tenisové a volejbalové kurty, herna stolního tenisu, fitnes, fotbalové hřiště. Restaurace.

Penzion Hůrka - pension - ubytování - ubytování se snídaní v 1-4 lůžkových pokojích - koupelna a WC u každého pokoje TV, satelit - trezory na pokojích - umístění v klidné zóně, 2km od centra - chráněné parkování za elektronicky ovládanou bránou areálu - v zimních měsících garáže - posezení v zahradě - autobusová zastávka MHD 200m - ...

Penzion, pension, ubytování. Jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny televizí, ledničkou a sociálním zařízením. Restaurace: - výčep o kapacitě asi 30 míst - malý sál pro 40 hostů - vinný sklípek pro 10 hostů. Venkovní posezení. Možnost zajištění firemních večírků a svateb.

Penzion rodinného typu v blízkosti SKIPARKU Červená Voda s nejdelší sjezdovkou Orlických hor - 2 150 metrů a první vyhřívanou 4-sedačkovou lanovkou v České republice.

Penzion Šenk Pardubice Kavárna, restaurace: tel: 466304312 -hotová jídla, minutky -restaurace 70 míst, bar* 30 míst -salonek možno objednat i pro uzavřenou společnost 30 míst -zimní zahrada 12 míst -letní zahrada 25 míst -internet pro veřejnost -kulečník, ping-pong -parkování v uzavřeném areálu. Penzion, pension, ...

Ubytování, služby: - ubytování ARNIKA - dva dvoulůžkové pokoje a apartmán pro 5 osob

Šití oděvů na zakázku - čistění peří a výroba prošívaných dek i spacích pytlů. Pronájem tenisových dvorců, raket a míčků s možností využití tenisové školy či travnatého fotbalového stadionu. 737 526 964 Jan Kulhábek U Koupaliště -Fitnes 608 356 665 Městské koupaliště Žamberk - Zámecká 608 356 665 Žamberk - Zámecká Restaurace ...

Ubytování v soukromí Nabídka ubytování v 5 apartmánech s celkovou kapacitou 20 lůžek. K dispozici je vlastní sociální zařízení. Možnost parkování. Chov i prodej ovcí a produkce plemenných beranů.

Ubytování. Penzion, pension. penzion Říčky apartmány Říčky chata Pastviny.