Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Westernový ranč Podolí. Pořádání: -dětské letní tábory -školní výlety -firemní akce. Ubytování: -čtyř- a pětilůžkové pokoje -sruby -apartmán. Nabízí: -vyjížďky ve volné přírodě -vodění dětí na ponících -ustájení koní. Občerstvení: -kiosek v areálu ranče (studené i teplé nápoje, jídla, suvenýry).

Náš penzion nabízí ubytování rodinám s dětmi, vhodné je ubytování pro školy v přírodě, nebo školy na sněhu. Pro firemní školení a společenské akce, lze využít místnost s velkoplošnou projekcí a krbem. Lyžařské vleky jsou vzdáleny 200 metrů, pro běžkaře jsou strojově upravené stopy. V létě můžete využít nespočet cyklistických tras a poznávat ...

Penzion nabízí ubytování v krásném klidném prostředí pouze 6 km od Plzně. Ubytování v dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, vybavená kuchyňka. Okolo vedou cyklotrasy, možnost houbaření, rybaření, turistika, památky, relaxace, relaxační pobyty.

Penzion: -ubytování -kapacita 22 lůžek.

Ubytování v soukromí. Provoz rodinného penzionu se čtyřlůžkovými pokoji. Ubytování v soukromí s TV na pokoji, lednicí a sporákem ve vybavené kuchyni. V okolí se nachází golfové hřiště, cyklostezky. Ubytování v penzionu: -Plzeň-jih, Spálené Poříčí, Blovice

Opravy karosérií. Nástřik podvozků. Ubytovací služby, ve dvou-pěti lůžkových pokojích, apartmánu.

Penzion. Kvalitní a příjemné ubytování za přijatelnou cenu v Plzni, v městské části Bolevec.

Objekt se nachází v turisticky velice zajímavé oblasti České Kanady bohaté na historické, kulturní a přírodní památky. Krásná a nedotčená příroda v okolí je proslulá jako houbařský, rybářský a cyklistický ráj. Doporučená kapacita objektu je 16-25, maximální 35 osob. Mimořádně výhodné ceny pro větší skupiny a dětské akce. Dům se třemi apartmány a ...

Penzion. Penzion Dagmar Krásná se nachází 2km od centra města Plzně.Ubytování v podkroví rodinného domu.Celková kapacita penzionu je 7 pokojů 2 - 3 lůžkových s příslušenstvým. Součástí penzionu jsou 2 kuchyňky, kde je možno posedět a připravit teplou stravu a nápoje.V objektu kadeřnictví a hospůdka s posezením na zahradě.V penzionu poskytovány ...

Ubytování. Malý rodinný penzion v Pošumaví.

Penzion, ubytování: -15 míst.

Penzion: -ubytování ve dvou až pěti lůžkových pokojích a apartmánu -k dispozici sociální zařízení, kuchyně, obývací pokoj s TV, SAT -parkoviště.

Privátní stomatologická praxe. Zubní ordinace: -estetické a amalgánové výplně -protetické práce fixní, snímací -bělení zubů -možnost ošetření celkové anestezii -ošetřování dětí.

Dodávka a poradenství v oblasti softwaru. Ubytování-penzion.

Rodinný penzion: -ubytování v třílůžkových a dvoulůžkových pokojích s vybavením - koupelna, TV, parkování v objektu.