Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Služby: - ubytování apartmány - půjčovna lyží a snowboardů - lyžařská škola - restaurace

Rodinná farma Olšovka se zabývá chovem huculských koní, masného skotu, ovcí, lam, vodní i hrabavé drůbeže. Můžete si u nás užít relaxační vyjížďky na koních, hipoterapii a výuku jízdy na koni. Dále nabízíme ubytování ve stylovém penzionu a dřevěných chatkách. Ubytování je vhodné pro školy v přírodě, rodiny s dětmi, partnery či skupiny. Najdete u ...

Penzion: - kapacita 7 pokojů - 2 čtyřlůžkové, 3 třílůžkové a 2 dvoulůžkové pokoje - na dvou pokojích vlastní sociální zařízení - společné sociální zařízení - zařízená kuchyně - kolárna a lyžárna - stolní tenis - parkoviště - zahrada s ohništěm - houpačky a pískoviště pro děti.

Ubytování - statek Muzeum venkovských řemesel Agroturistika - hipoterapie - animoterapie Útulek pro týrané koně - záchrana nemocných a týraných koní

Rodinný penzion s restaurací nedaleko přehrady Hracholusky, 15 km od Plzně směrem na Stříbro. Levné ubytování pro firmy i jednotlivce.

Penzion Zámecká fara Vidžín .Uprostřed okouzlující přírody, nedaleko městečka Úterý leží krásná barokní fara Vidžín, která je vynikajícím výchozím místem pro pěší turistiku, agroturistiku, cykloturistiku a hlavně RELAXACI či pořádání společenských či firemních akcí. Leží 45 km od Plzně, v trojúhelníku lázeňských měst: Konstantinovy Lázně, ...

Penzion U zlomené lyže nabízí komfortní ubytování v citlivě zrekonstruované historické budově z roku 1705, nedaleko centra Železné Rudy. Součástí našeho penzionu je také restaurace s příjemnou obsluhou, kde si můžete pochutnat na tradiční české kuchyni. Ubytování, penzion: - kapacita 20 lůžek - dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje - ...

Restaurace: - denní menu - svatby, rauty. Music Club. Ubytování: - apartmán.

Ubytování: - penzion Rekreační chalupa Annín u Sušice

Ubytování, služby: - penzion - restaurace