Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion - celoroční ubytování - pokoje jsou vybavené barevnou televizí, telefonem, kompletním sociálním zařízením sprcha, WC - malý salónek pro 18 osob - malý sál ke společenskému využití pro 38 osob - k dispozici je i kuchyňský kout - krytý bazén, vířivka, sauna - parkování. Zahradní restaurace. Bazén - sauna - vířivka.

Penzion a restaurace U Hladů

-Ubytování v soukromí Hostinská činnost

Penzion U Leihsů Rodinný pension v blízkosti přehrady Hracholusky. Restaurace s kapacitou 60míst. Ubytování v pensionu (30 míst) a v chatě. Chata je pro 13 osob.

- fyzická ostraha objektů - Pult centralizované ochrany - dodávky a instalace zabezpečovacích systémů - služba zásahových jednotek - kontrola práce neschopných - úklidové práce kancelářských a průmyslových obektů - ubytování - náhradní plnění za pracovníky s OZP dle zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb.

Penzion - kapacita 12 osob ve 4 pokojích - vybavená kuchyň - 3 koupelny - pračka - sušička - kabelová televize - parkování v oploceném areálu pro 4 auta - velká oplocená zahrada - venkovní gril a bazén - WIFI připojení - sklad na úschovu kol

Ubytování v penzionu - kapacita 25 lůžek: - dlouhodobé ubytování v apartmánech s TV, vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou a Wi-fi. Možnost parkování. Možnost stravování. Možnost pronájmu konferenčního sálu.

Penzion - ubytování ve 2 - 4 lůžkových pokojích

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek -zahradní restaurace -šipky, hrací automaty.

Penzion: -ubytování -snídaně -vybavení vlastní sociální zařízení, lenice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, DIGI TV

Penzion v Lukách. Rodinný penzion s restaurací nabízí ubytování v blízkosti lesa a řeky Otavy. K dipozici je letní terasa, uzavřené parkoviště, WiFi internet. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou, WC a TV.

Rodinný penzion: -ubytování se snídaní nebo bez -s plnou penzí i polopenzí -wifi v celém objektu zdarma -restaurace se 100 místy -fitnes pro ubytované zdarma -vlastní uzavřené parkoviště -parkování kol a motocyklů -rodinné pokoje 1-2 lůžkové

Výroba, prodej, montáž: -zámkové dlažby. Zemní práce. Stavební činnost. Ubytovací služby.