Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion, pension - ubytování - restaurace. Stavební společnost - dodávka staveb. Revoluční 1082/8 Praha 1, Nové Město 110 00 tel. 728 458 560

Penzion - vybavené apartmány - prostory pro školení, semináře - jízdárna - zapůjčení společenských her Jízdárna Biofarma - chov ovcí, krav.

Penzion - 1 až 5 lůžkové apartmány - pokoje vybavené WC a sprchovým koutem - kuchyňka vybavená varnou konvicí, mikrovlnnou troubou, ledničkou, vařičem - zahrada - parkování v uzavřeném dvoře.

Pension Bonaparte nabízí komfortní ubytování ve zrekonstruovaném domě, z devatenáctého století.

Pension Alabastr se náchazí v blízkosti Václavského náměstí, v centru Prahy 1.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Projektování pozemkových úprav -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Překladatelská a tlumočnická činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Pronájem školících prostor, techniky, kanceláří. Ubytování: - celková volná kapacita v pokojích s televizorem a koupelnou (sprchový kout, WC) je 54+44 lůžek ve 2 budovách pavilony C-E (27 pokojů 2 lůžkových) Starý Wágner (20 pokojů 2-3-4 lůžkových) K dispozici nápojové a cukrovinkové automaty, terasa, stolky, křesla, slunečníky), 3 ...

Činnost: - krátkodobé ubytování - dlouhodobé ubytování

Penzion, hostel - ubytování hotelového typu - restaurace.

Ubytovací služby - ubytovny, levné hotely, penziony a garsky nejen pro firemní klientelu, turisty, ale i jednotlivce.

Nabízíme levné ubytování v centru Prahy. V těsné blízkosti se nachází Václavské náměstí a Riegrovy sady. Prostory penzionu jsou vhodné pro ubytování na služební cestě.