Penzion Jámy

Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion - 2 + 1 lůžkové pokoje jsou vybaveny TV, satelitem, WC, radiem, minibarem, bezpečnostní schránkou, koupelnou a kuchyňským koutkem v předsíni - v letních měsících k dispozici zahrada a zahradní nábytek - snídaně v ceně ubytování - ubytování je v klidném prostředí vilové čtvrti Prahy, 15 min. od centra městskou ...

Penzion Inka Služby - ubytování - pokoje vybavené sprchou, WC, TV se SAT - WIFI připojení k internetu

Ubytování v rodinném penzionu v jedno až pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou vybaveny televizí, lednicí a trezorem.

Ubytování v Praze Zajištění levného ubytování v Praze

Apartmány: - 1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje, - pokoje vybavené koupelnou, kuchyňkou, kabelovou televizí, rádiem - recepce.

Penzion: - kapacita 7 - 8 lůžek 3 pokoje - 2 dvou a 1 jednolůžkový pokoj - pokoje s vlasním příslušenstvím - lednice, kuchyňský kout - parkování v uzavřené zahradě - možnost snídaní - WIFI připojení k internetuposkytuje - transfer z letiště a nádraží

Penzion: - ubytování v 1 - 4 lůžkových pokojích - kapacita 4 pokoje s vlastním sociálním zařízením - vlastní parkoviště - šipkové turnaj. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádání oslav, firemních akcí.

Penzion - kapacita 30 lůžek - ubytování v převážně dvoulůžkových pokojích - pokoje vybavené TV, SAT, sprchovým koutem a WC - uzavřené parkovištěmožnost objednání restaurace - kapacita 50 osob - možnost objednat pro podnikové i soukromé akce

Rodinný dům - ubytování ve dvoulůžkových pokojích - pokoje vybavené koupelnou se sociálním zařízením, ledničku s mrazícím prostorem a minibarem, TV, SAT a připojení k internetu - uzamčené parkování před domem.

Penzion - možnost stravování - posezení na zahradě - parkování před penzionem Možnost - rybaření

Penzion - kapacita 315 lůžek - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje vybavené kuchyňkou a sociálním zařízením Ubytovna - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje vybavené kuchyňkou a sociálním zařízením

Ubytovací služby: - ubytování skupin i jednotlivců v různých částech Prahy - ubytování dělníků pro firmy - zajištění rezervací v penzionech, hotelích a hostelích.