Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Pension - vybavené pokoje - krytá terasa - kuchyňka s posezením - venkovní terasa - lovecký salónek - společenská místnost na oslavy, školení, předváděcí akce, svatby. Pokoje: - dvoulůžkové - trojlůžkové - čtyřlůžkové - vlastní sociální vybavení - sprchový kout, umyvadlo, záchod, předsíň - vybavené ložním prádlem a ...

Kateřina Schwippelová provozuje v okrese Beroun hotel pro psy, kočky a další zvířata. Současně nabízí i klasické ubytování pro rekreaci v penzionu a ubytovně. HOTEL A UBYTOVÁNÍ PRO ZVÍŘATA: - k dispozici velká kapacita ubytování - cc 68 psů, 16 koček, 2 koně, rybičky, morčata, činčily, želvy a další hlodavci - zajištěno vhodné krmivo pro ...

V těsné blízkosti penzionu U Toma se nachází Brdy a CHKO Český Kras, což je záruka krásné přírody. Je zde 15 lůžek s možností přistýlek, přesněji dva apartmány, čtyřlůžkový pokoj a trojlůžkový pokoj.

Penzion U vodníka Kebuleho - ubytování v apartmánech - restaurace.

Služby: - ubytování v nově zrekonstruované půdní vestavbě - možnost ustájení koní

Penzion, pension - ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Restaurace - nabízí široký jídelní a nápojový lístek, polední menu.

Kavárna - široká nabídka kávy - dětský koutek - možnost ubytování v apartmánu pro 2 osoby.

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

Ubytování, služby: - statek - penzion - chalupa Kamnář, kamnářství, stavba: - kachlová kamna - pece - krby

Farma Dolejší Mlýn, pěstování, chov: - zelenina - bylinky - jedlé květy - jablka - ovce Ubytování, služby: - dva apartmány - restaurace

Hostinec - restaurace - ubytování - letní terasa.

Penzion, chata - ubytování větších skupin s kapacitou až 40 lůžek.

Vinotéka, prodej, e-shop - víno, vína. Penzion - ubytování v luxusních apartmánech.

Služby: - vesnický statek - ubytování - rodinné muzeum smaltu - kavárna Prodej: - porcelán, keramika - hračky - ošatky

Ekologická farma zámek Skřivaň. Služby: - ubytování - restaurace - svatební hostiny - vyjížďky na koních.