Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Barokní statek Benice. Hřebčín Favory. Penzion. Restaurace.

Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

Penzion: -ubytování ve tří a čtyř lůžkovém pokoji s kuchyňkou, sociálním zařízením -stravování 500m.

Výkup palet. - autodoprava - hostinská činnost a ubytovací služby - prodej obalového materiálu.

Penzion - kapacita 30 lůžekrestaurace - kapacita 50 místzahrádka - kapacita 25 míst

Rodinný statek Zapletalových se nachází v malebné krajině nedaleko Kolína v Nové Vsi. Poskytujeme celoroční ubytování. K dispozici máme 2 čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím a sociálním zařízením, WIFI připojením k internetu Můžete také u nás využít půjčovna kol a svou dovolenou strávit aktivně. Rodinný statek Zapletalových získal 1. místo v ...

Rodinný penzion - celková kapacita 21 lůžek - dvoulůžkové pokoje, apartmán - možnost rybaření vylovenou rybičku ihned připraví kuchař v kuchyni - pořádání svatby, rauty, školení, firemní akce - dárkové poukazy Restaurace - kapacita 45 osob - zahrádka - grilovací zahrada Sauna - bazén Squashové ...

Služby: -kadeřnictví -pedikúra. Penzion.

Penzion - kapacita 31 lůžek - plně vybavené pokoje, manželský pokoj, turistické pokoje - v blízkosti možnost celodenní stravy - dětské hřiště - parkování v zahradě - gril, ohniště - vhodné pro svatebčany, firmy, školy v přírodě, sportovní soustředění, školní výlety, harmonizační pobyty studentů

Penzion - kapacita 15 plně vybavených apartmánů pro 53 osob.

Penzion - kapacita 49 osob - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - připojení k internetu - úschovna kol - snídaně - posezení na zahradě - dětské pískoviště, prolézačky - stolní tenis. Restaurace.

Ubytování v soukromí - maximální kapacita 6 lůžek - sociální zařízení, plně vybavená kuchyň - balkon - zahrada - venkovní bazén.

Penzion. Nabídka ubytování a stravování.

Autoservis: -měření emisí -autoelektrika -diagnostika elektronických systémů -servis a klimatizace -pneuservis -opravy startérů a alternátorů. Ubytování - penzion.

Penzion - šest dvojlůžkových pokojů - apartmány - možnost sledování televize napojené na satelit a připojení k internetu na pokojích - salónek 18 míst. Restaurace - venkovní zahrádka.

Rodinný penzion - 7 pokojů nadstandardní velikosti 4 jsou v podkroví - celková kapacita je 24 lůžek - zajištění lázeňských procedur - zapůjčení kol - 2 parkovací místa na dvoře Restaurace - česká kuchyně - kapacita 28 míst - možnost pořádání společenských akcí

Provozujeme Bowling - 4 dráhy Biliard 2 x Stolní fotbálek Restaurace s kapacitou až 200 osob Salónek pro 50 osob Taneční parket Pódium