Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion - 1 dvoulůžkové pokoj s možností přistýlky - 2 třílůžkový pokoje s možností přistýlky - 1 čtyřlůžkový pokoje s možností přistýlky - apartmán Restaurace - česká kuchyně - 27 míst v restauraci - 15 míst na letní terase - možnost pořádání oslav, večírků

Penzion - kapacita 26 lůžek - sociální zařízení na patře - 1 pokoj se sprchovým koutem - uzavřené parkoviště - terasa - restaurace s českou kuchyní

Chalupa - pronájem - kapacita 12 osob Penzion - kapacita 18 lůžek

Ubytování: - kapacita 28míst - 8pokojů od 2-4lůžek - snídaně v ceně - možnost stravování-večeře - venkovní posezení-gril. Kavárna-nekuřácká. Možnost ubytování se psy. Pension.

6 chatek - ubytování po 7 - 9 lůžkách s vytápěním - sprchy a WC jsou společné - WIFI připojení - možnost polopenze i plné penze - pořádání oslav, svateb - sportovní areál Penzion - 11 pokojů 2, 3, 4 a 5 lůžkové - sprchy a WC jsou společné - WIFI připojení - možnost polopenze i plné penze ...

Lesní restaurace a vinárna. Ubytování: - kapacita 14 lůžek - pokoje se sociálním zařízením.

Ubytování - 8 dvoulůžkových apartmánů s možností až 2 přistýlek typ malý byt 1+1 - 4 apartmány s přistýlkou - 1 dvoulůžkový pokoj - 4 apartmány - parkoviště - stolní tenis - nohejbal - restaurace

Penzion E-shop - oblečení pro lovce a myslivce Organizace - lovy jelenů Chov - jeleni - ovce

Restaurace a penzion U Vladařů. Penzion: - 1x dvoulůžkový pokoj s kuchyňkou a sprchou - 1x třílůžkový pokoj s kuchyňkou a sprchou - 1x 2 x třílůžkový pokoj s kuchyňkou, sprchou a WC. Restaurace: - rytířský salónek - 8 míst - selská restaurace - 20 míst - sportovní pivnice - 24 míst - výborná česká kuchyně.