Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Chystáte se poznávat krásy Jižní Moravy? Potom neváhejte navštívit Penzion Harmony, který se nachází v klidné části Lednického parku zhruba 300 metru od Lednického zámku. Nabídnout vám můžeme ubytování se snídaní i bez v klimatizovaných pokojích. Využít můžete také vyhřívaný slaný bazén či privátní wellness se saunou a vířivkou.
Penzion Harmony s.r.o. - 300 metrů od Zámku Lednice
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Služby: - ubytování - penzion, pension - ubytování v soukromí.

Petr Hušek, Dis. poskytuje ubytování v apartmánech s kuchyní nebo pokojích s vlastním sociálním zařízením a venkovní terasou a možností grilování.

Dagmar Wasserbauerová poskytuje ubytování ve 2 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, bazénem, garáží a terasou.

Hana Zichová poskytuje ubytování ve 2 dvoulůžkových pokojích, 1 čtyřlůžkovém s obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou.

Jaroslav Hajátko poskytuje ubytování s kapacitou až 16 lůžek, prodává domácí produkty a poskytuje zemědělské služby.

Hana Hančíková poskytuje ubytování v penzionu v apartmánech pro 2 - 6 osob s možností několika venkovních aktivit.

Stravovací a ubytovací služby, konference, semináře, jazykové kurzy angličtiny, školy v přírodě. Ubytování rekreační středisko Dlouhý kapacita 150lůžek: -68lůžek 17čtyřlůžkových chatek společné WC** a sprchy -turistická ubytovna 24lůžek 3-4* lůžkové pokoje, WC** a sprchy na chodbě -učebny ideální pro skupiny. Konferenční ...

Dagmar Pohanková poskytuje ubytování v dvoulůžkovém, třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením.

Hostinec - teplé i studené jídla - ubytování v penzionu

Stopr, s.r.o. se zaměřuje na lesnické služby, dřevařskou činnost, stavební práce, technickou činnost a poskytuje ubytování v apartmánech.

Lucie Šindelářová provozuje penzion s apartmány a restaurací.

Práce: -projekční, projekty rodinných domů. bytových domů, veřejných staveb, atd. -stavební projekce-projekty -architektonická a inženýrská činnost -projekty dřevostaveb. Ubytování -pronájem apartmánů v Harrachově tel. 602 596 066 mail: apartmany@fabik.cz

PROZAPO a.s. provozuje penzion Zlatý Potok s vlastní saunou a vířivkou.

Ing. Lucie Pelouchová provozuje ekologickou farmu, pěstuje a prodává zeleninu a poskytuje ubytování s kapacitou až 10 lůžek.

Miroslav Červenka poskytuje ubytování v apartmánech v penzionu se společenským sálem a barem.

Výborné běžecké podmínky -stále upravené běžecké tratě pro klasické lyžování. -v Novém městě na Moravě upravená sjezdovka s nočním provozem - Harusův kopec. Možnost zapůjčení kolečkových lyží. Tenisové kurty 300 m od domu Cykloturistika, pěší procházky, houbaření, koupání - rybník Sykovec Koupaliště v Novém městě na Moravě -vlastní ...

Penzion *** (pension) Eliška. Ubytování: -3x jednolůžkový pokoj -7x dvoulůžkový pokoj -kapacita 17 lůžek -příslušenství televize, minibar, WC, sprcha, připojení k internetu Wifi -cena 450-800.- -možnost snídaně. Možnost: -jídelna/klubovna, školící místnost pro 16 osob -drobného občerstvení, alkoholické, nealkoholické -celoročně ...

Volnočasové centrum. Restaurace a pivovar. Penzion, ubytování. Pořádání svateb, konferencí a teambuildingů.

Levné ubytování v soukromí pro cyklisty, rodiny s dětmi, firmy blízko České Kanady, Dačic, Telče ve Staré Říši

Rodinný penzion, ubytování v Telčí. Ubytování ve čtyřech plně vybavených a klimatizovaných pokojích a apartmá. Nekuřácké pokoje, možnost domácích mazlíčků. WiFi a parkoviště zdarma.

Služby: - kompletní dodávky staveb - rekonstrukce - výstavba bytových jader - voda, topení plyn - tepelná čerpadla, solární systémy, kondenzační rekupirátory -ubytování- Apartmány Mandarinka

Ubytování v mezonetových apartmánech a dvoulůžkových pokojích.

Služby: -ubytování -penzion - 14 lůžek - internet - apartmá s kuchyňkou - v létě k dispozici bazén.