Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Služby: -ubytování v soukromí -4 lůžkové apartmá v přízemí vilky -vlastní vchod -vybavená kuchyň -sprchový kout -TV**, SAT*, k dispozici garáž -cena 200, -Kč - 500, -Kč/osoba/noc* -sleva při dlouhodobějším pobytu.

Ubytování v soukromí: -2 dvoulůžkové pokoje - samostatně zařízený byt -možné také ubytování pro 6 osob ve Velkém Beranově, 1 lůžko 250, -Kč.

Penzion, ubytování: -"Čejkovna" je místní název pro samotu uprostřed lesů (část Mrákotína), na některých mapách je uváděna i pod názvem "Nekolovka" -3 čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a kuchňským koutem -posezení u ohniště -lyžařský vlek -upravované běžecké trasy v okolí -cyklotrasy

Penzion, ubytování: -sezónní -2 dvoulůžkové pokoje s přistýlkou -vlastní sociální zařízení -vybavená kuchyňka.

Ubytování, penzion: -celoroční -3 dvoulůžkové -2 čtyřlůžkové -možnost přistýlky -každý pokoj má vlastní příslušenství.

Penzion: -restaurace -penzion, ubytování -salonek -možnost pořádání společenských akcí (oslava, svatba).

Ubytování: -6 dvoulůžkových pokojů -apartmánu -možnost přistýlek -sprcha, sprchy, toaleta, toalety - na pokojích. V sezoně je možnost objednání snídaní a pro větší skupiny možnost polopenze.

Penzion, ubytování. Kapacita 30 lůžek: - 4x čtyřlůžkový pokoj - 7x dvoulůžkový pokoj.

Ubytování: -ubytování na Českomoravské vrchovině v zemědělské usedlosti, 4 km Telče -3x apartmán -u každého vlastní sociální zařízení a kuchyňka. -snídaně.

Ubytování, penzion, pension. -celková kapacita 32 lůžek, 11 pokojů, možnost přistýlky -barevná TV, společné sociální zařízení a kuchyně s plným vybavením. Pronájem nebytových prostorů (nebytové prostory) ke komerčním účelům.

Prodej: -řezivo -stavebniny. Práce: -opravny, broušení -výkopových prací, úprava terénu, apod. strojem JCB 3cx cena od 700, - kč za hod. Penzion Hanesův mlýn je v současné době v pronájmu. Středisko: -Želiv 108, 394 44, tel.:565 581 162 -Štoky, 582 53 Štoky, tel.:569 459 286 -Les, tel.:569 430 519.

Ubytovna, penzion. -kapacita 20 pokojů se společným sociálním zařízením a kuchyňkou. -ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích -5 dvoulůžkových apartmánů s TV, ledničkou, WC a koupelnou. Na všech pokojích je zdarma možnost připojení k internetu. Cena: -ubytovna 300, -Kč/osoba a noc -130, -Kč/měsíc a více za 1 den -apartmán 600, -Kč/1 ...

Farma. Ubytování: -3 dvou až čtyřlůžkové pokoje se sociálním zařízením a kuchyňkou -po domluvě možnost stravování -uzavřený prostorný dvůr -ohniště -pěší turistika, cykloturistika -v zimě běžecké terény, lyžařský vlek v Mrákotíně. Živočišná výroba.

Nabízíme: -dobré jídlo -příjemné posezení -sklenka u baru -5 našich komfortních pokojů, sprcha, WC, telefon, TV -slunečná terasa -snídaňový švédský stůl -sauna.

Ubytování: -dvoulůžkové komfortně vybavené pokoje (vlastní sociální zařízení, TV, možnost připojení k internetu (pevné i WiFi). -v každém pokoji je možnost přistýlky. -ubytování i pro tělesně postižené - bezbariérový pokoj (uzpůsobené sociální zařízení, samostatný přístup přímo z parkoviště. Restaurace. Dále nabízíme: -kolárna, resp. ...

Ubytování: -apartmány -chalupa -rodinný penzion.

Služby: -ubytování -apartmány na farmě -samostatná chalupa -pořádá kurzy, exkurze -školící místnost -jehněčí maso

Služby: -ubytování -rekreace, turistika, cykloturistika -firemní a společenské akce, oslavy -školení, semináře -zajištění stravování -kompletní gastronomické služby.

Restaurace: -staročeská kuchyně -balkánské a grilované speciality -možnost pořádání soukromých i firemních akcí. Ubytování: -18 lůžek -vlastní sociální zařízení -luxusní vybavení.

Penzion, ubytování, restaurace. Penzion: -5 pokojů 2-4 lůžkové -v létě možno využít bazén -jízdu na koni, dle domluvy -cyklostezky Restaurace: -svatby do 40 lidí -v letních měsících zahrádka 100 lidí -zvěřinové a vepřové hody (1-4, 9-12 měsíc) Ubytovna: 10 pokojů = 40 lůžek

Ubytování: -6x dvoulůžko, přistýlka -6x trojlůžko, přistýlka -1x apartma s výřivou vanou -cena 700, -Kč/pokoj. Vybavení pokojů: -WC -sprcha. Vybavení penzionu: -klubovna s kulečníkem -bar -restaurace -parkoviště pro cca 20 automobilů. Možnost stravování: -obědy, večeře. Služby: -možnost pořádání -svatby, promoce, večírky, ...

Motorest: -ubytování v pokoji s vlastním WC a sprchou -možnost stravování prostřednictvím minutkové kuchyně -pořádání večírků, soukromé večírky, svatby, oslavy apod..

Penzion a restaurace Táferna: -kapacita ubytování 21 osob -kapacita restaurace 45 míst