Ubytovny jsou nejlevnějším typem trvalého i dočasného ubytování. Ubytování je možné na dny, týdny, měsíce i roky. Součástí je televize, kuchyňka, vlastní koupelna a mnohdy i Wi-Fi připojení. Pravidelný úklid, praní prádla a parkování je samozřejmostí.

Penzion U Lesa - ubytování přímo u lesa
Penzion U Lesa se nachází v klidné okrajové části města České Budějovice na Zavadilce přímo u lesa. Našim hostům nabízíme ubytování v apartmánech nebo dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Penzion má rovněž k dispozici zahradu, kde můžete relaxovat nebo grilovat. Děti ocení pískoviště, zahradní houpačku a lezeckou stěnu.
Penzion U Lesa - ubytování přímo u lesa
Společnost SPORTOVNÍ AREÁLY SEDLČANY provozuje Zimní stadion, Městský stadion Taverny, Městský stadion Tatran, Sokolovnu a saunu. V rámci ubytování je k dispozici turistická ubytovna Tatran a turistická ubytovna Taverny.

Akciová společnost ČZ patří mezi renomované strojírenské firmy s dlouholetou tradicí. Většinu naší produkce tvoří komponenty pro oblast automobilového průmyslu, kde spolupracujeme s řadou světových značek. Mezi naše aktivity patří také výroba čelních vysokozdvižných vozíků značky DESTA, řetězů či vysoce přesných brousících strojů. Strojírenská ...

Ubytování na Jižní Moravě. Apartmány - televize, WiFi, lednice, mikrovlnná trouba, pračka. Možnost grilování a saunování. Soukromé parkoviště. Ubytovna určena k ubytování dělníků a řemeslníků různých stavebních firem.

Ubytování Bistro Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Ubytování, penzion, penziony, restaurace: -celoroční ubytování -kapacita 25 míst -2 až 7 lůžkové pokoje -každý pokoj má sociální zařízení, televizi a lednici -možnost ubytovat pracovníky montáží, ubytovna pro dělníky, turistická ubytovna, levné ubytování.

Ubytování, ubytovna. Kapacita 50 lůžek. -1× pokoj s 2 lůžky -6× pokoj po 4 lůžkách -3× pokoj po 5 lůžkách -1× pokoj po 9 lůžkách.

Turistická ubytovna, ubytování, levné ubytování: -rekreace, dovolená, služební cesta -celoroční provoz, kapacita 310 lůžek -bezbariérový přístup -soc. zařízení společné na chodbě -kuchyňka na chodbě s vařičem -možnost teplé nápoje, ohřev jídla -možnost stravování. Konání svateb, promocí, oslav, akcí.. Sportovní využití -minigolf, ...

Ubytování, penzion, pension Bařina: -kapacita 32 míst, lůžko -ubytování 1 až 5ti lůžkové pokoje -vlastní sociální zařízení -společná kuchyňka -společenská místnost-možnost pořádání vzdělávací semináře, wifi -venkovní bazén, posezení, kout na grilování -zajištění (skupina min.10 osob): vinný sklípek, sklep ochutnávka vína, vín, ...

Ubytovna - 34 dvoulůžkové pokoje a 1 jednolůžkový - vybavení pokojů válendy, šatní skříně, stolky, židle - sociální zařízení sprchy, WC na chodbě - nedalo centrum, zámecká zahrada, ZOO - park, Dinopark.

Ubytovna - pro firmy - pro jednotlivce.

Realitní služby nebytové prostory, ubytovací služby.

Ubytování: - ubytovna s celoročním ubytováním: - WC a sprcha na pokoji. Parkování. Nekuřácké prostory. Výroba, dodávka: - atypické desky na jídelní lístky - vývěsní štíty a reklamní poutače. Služby: - pískování skla. - renovace dřevěných dílů.

Levné ubytování: - ubytovna s celoročním ubytováním.

Ubytovací služby. Ubytovna s celoročním ubytováním: - dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje - nové vybavení. Některé pokoje jsou vybaveny TV a chladničkami. Společná kuchyňka a sociální zařízení.

Zprostředkování ubytování pro zahraniční dělníky a montéry.

Restaurace. Celodenní stravování a ubytování v nižších cenových relacích. Levné ubytování: Průsečík vinařských stezek Mikulovská a Moravská vinná hospoda. Turistická ubytovna, ubytování: -celková kapacita 12 lůžek -úschova jízdních kol pro cykloturisty, provádění drobných oprav svépomocípraní úborů. Turistika, cykloturistika, vinařská ...

Ubytovna - plně zařízené pokoje 1 - 4 lůžkové, samostatný vchod, teráska do zahrady, zařízená kuchyně lednička, pračka, mikrovlnka, TV zásuvka, O2 Internet ADSL 8 Mb/s připojení do sítě LAN i WiFi, TV zásuvka na každém pokoji.

Ubytovna - 3 - 4 lůžkové pokoje, každý pokoj má umyvadlo a lednici.