Ubytovny jsou nejlevnějším typem trvalého i dočasného ubytování. Ubytování je možné na dny, týdny, měsíce i roky. Součástí je televize, kuchyňka, vlastní koupelna a mnohdy i Wi-Fi připojení. Pravidelný úklid, praní prádla a parkování je samozřejmostí.

Penzion U Lesa - ubytování přímo u lesa
Penzion U Lesa se nachází v klidné okrajové části města České Budějovice na Zavadilce přímo u lesa. Našim hostům nabízíme ubytování v apartmánech nebo dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Penzion má rovněž k dispozici zahradu, kde můžete relaxovat nebo grilovat. Děti ocení pískoviště, zahradní houpačku a lezeckou stěnu.
Penzion U Lesa - ubytování přímo u lesa
Ubytovna - kapacita 2x třílůžkové pokoje - pokoje mají společné hygienické zařizení na chodbě - parkování ve dvoře

Ubytovna - 1 třílůžkový a 1 šestilůžkový pokoj - kuchyňka - sociální zařízení

Ubytovna. Další ubytovna: - Sadová 14, Ostrava - Moravská Ostrava.

Zastavárna. Bazar. Realitní činnost. Ubytovna s kapacitou 40 míst.

Ubytovna. Levné a nadstandardní ubytování v 2 lůžkových pokojích. Vybavení pokojů: - každý pokoj má samostatnou koupelnu a WC, TV + SAT, možnost připojení na internet. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pobyty. Objekt je 24 hodin střežen, vlastní parkoviště. Stravování: - bistro Decorka (přímo v objektu).

Služby: -pronájem nemovitosti. -správa, údržba nemovitostí. -realitní činnost. Ubytovna.

Gigasys, s.r.o. poskytuje postinská činnost -Reklamní činnost a marketing -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Ubytovací služby -Poskytování software a poradenství ...