Ubytovny jsou nejlevnějším typem trvalého i dočasného ubytování. Ubytování je možné na dny, týdny, měsíce i roky. Součástí je televize, kuchyňka, vlastní koupelna a mnohdy i Wi-Fi připojení. Pravidelný úklid, praní prádla a parkování je samozřejmostí.

Penzion U Lesa - ubytování přímo u lesa
Penzion U Lesa se nachází v klidné okrajové části města České Budějovice na Zavadilce přímo u lesa. Našim hostům nabízíme ubytování v apartmánech nebo dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Penzion má rovněž k dispozici zahradu, kde můžete relaxovat nebo grilovat. Děti ocení pískoviště, zahradní houpačku a lezeckou stěnu.
Penzion U Lesa - ubytování přímo u lesa
Penzion a restaurace Luto - restaurace - kavárna Ubytování: - penzion - dvoulůžkové pokoje se samostatným vchodem a sociálním zařízením, TV - cena 650, -Kč/pokoj.

BLASY CZ, s.r.o. nabízí ubytovnu: - 27 dvoulůžkových a 3 třílůžkové pokoje.

Ubytovna Růžena Darebníková poskytuje ubytovací služby.

Turistická ubytovna Ošíkov - 2 velké a 2 malé pokoje-kapacita 20 míst - každý pokoj má vlastní koupelnu a sociální zařízení - možnost grilování - malý bazén pro děti - v blízkosti lyžařský svah s vlekem, bežkařské trasy, cyklistické a turistické trasy.

Ubytování v Olomouci poskytuje MORELLO s.r.o.

Ubytovna Stavařov je ubytovna ideální pro zaměstnance stavebních, montážních firem.

Solná jeskyně zabezpečuje služby: -léčebná solná jeskyně a wellness studio -služby v dopravě -správa a údržba nemovitostí - realitní činnost -ubytovací služby -činnost technických poradců v oblasti energetiky -činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence

Ing. Zdeněk Toul poskytuje ubytovnu. Prodej, servis: - čtyřkolky.

Zelená lékárna - samoobslužná lékárna. - léky, léčiva - vitamíny - homeopatika, homeopatické přípravky - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Ubytování: - hostel v centru města Hranice - kapacita 59 osob: - dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje - společná umývárna, toalety a společenská místnost.

Nový dvůr, s.r.o. poskytuje ubytování: - 12 pokojů (1-4 lůžkové) - vhodné pro stavební a montážní firmy (zaměstanance) - parkování před ubytovnou.

Oprava: - obráběcí stroje, frézky. Ubytování: - ubytovna.

SP centrum s.r.o. realizují stavební práce: - úpravy, vyrovnání terénu, údržba zeleně a další zemní práce, výkup a prodej stavební, automobilní a užitkové techniky, Ubytovací služby v Přerově: - 15 pokojů, - pokoj pro 2 - 4 osoby. Pronájem skladových prostor, realitní služby.

Relax Point Hynčice, s.r.o. provozuje: - Penzion Pod Zvonem - Chata Stará škola - Hospůdka U Vleku - provoz letních minikár, v zimě lyžařský areál

Areál pohoda Loučky, s.r.o. zabezpečuje ubytovna: - cykloubytovna - cyklostezska - 2 až 4 lůžkové pokoje - 22 lůžek - sociální zařízení - společné kuchyně - hospůdka s venkovním posezením - gril, udírna - dětský koutek.

Ubytování V Pasáži poskytuje ubytování hotelového typu - jedno a dvoulůžkové pokoje - společná kuchyňka - WiFi.

Marie Papšíková poskytuje ubytování v penzionu v Lipová - lázně.

LONG STORY SHORT s.r.o. poskytuje soukromé a sdílené pokoje s kapacitou 56 lůžek. Dále: - restauraci - Cooking Bar Café s letní zahradou. - zasedací místnost

Ubytovna LGD poskytuje levné ubytování.

Společnost DELTA servis, s.r.o. poskytuje úklid domácnosti - hospodyně: - kompletní péče o dům a zahradu. Ubytování Horní Lideč: - ubytovna blízko hlavního nádraží ČD - pokoje dvoulůžkové - krátkodobé i dlouhodobé vhodné pro dělníky, skupiny i jednotlivce - cena od 150, -Kč noc/lůžko.

Morava Camp poskytuje návštěvníkům široké možnosti ubytování. Využít můžete náš hotel, chatky či místa pro stany a také karavany. V areálu se nachází venkovní koupaliště s plaveckým bazénem, dětské hřiště, restaurace a půjčovna kol. Naleznete nás ve městě Mohelnice, okres Šumperk. Morava Camp: - ubytování - rekreační areál - hotel - ...

Ubytovna HASO nabízí: -levné ubytování -vhodné pro brigádníky, dělníky, montéry atd. -dvou, tří, čtyř a pětilůžkové pokoje -sociální zařízení pro dva pokoje -k dispozici i pokoje s vlastním soc.zařízením -zdarma WIFI, parkování v uzamykatelném prostoru, použití pračky -vybavenou kuchyň

Společnost JP, akciová společnost, Šumperk působí jako distributor rybářských potřeb. Nabízíme velkoobchodní i maloobchodní prodej a provozujeme také internetový obchod. Dodáváme kvalitní a celosvětově odzkoušené rybářské potřeby značky MILO, ale i zboží jiných značek. Dále poskytujeme levné ubytování v blízkosti Mohelnice v Olomouckém ...