SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Společnost NIMETAL, spol. s r.o. se zabývá likvidací niklokadmiových a nikloželezných průmyslových akumulátorů a legovaných kovových odpadů s obsahem niklu, chromu, molybdenu a kobaltu. Provozujeme vlastní kontejnerovou dopravu, na Vaše přání zajistíme přistavení kontejneru a následný odvoz odpadu. Spolupracuje se světovými výrobci Ni Cd a Ni Fe ...

Společnost provozuje Internetový obchod s nábytkem a nákladní autodopravu do 3, 5 tuny.

Autodoprava Hrubeš s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravu.

Autodoprava: - doprava nákladní Liaz 100 Turbo valník (8 tun) s plachtou Peugeot Boxer dodávka (1, 5 tuny)+tažné zařízení na 1, 9 tuny - možnost zahraniční (mezinárodní) dopravy - zajištění stěhování včetně personálu (nesypké materiály). Služby firmám: - rozvoz zboží - stěhování - nabídka stálé spolupráce.

Dopravní firma Autoservis pro firmy i jednotlivce

Hledáte spolehlivého partnera pro výkopové a zemní práce? Chcete si ušetřit čas a peníze při stavbě nebo rekonstrukci? Pak se obraťte na společnost JK Minibagr, která vám nabízí kvalitní služby minibagrem za výhodné ceny. Výkopové a zemní práce technikou např. inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace), základy pro rodinné domy, stavební ...

Veškeré zemní a výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení sutě, zeminy, betonu, terénní úpravy, autodoprava. Nákladní a kontejnerová doprava, velkoobjemové přesuny zeminy, kameniva a jiné. Prodej písku, štěrku. Strojní pokládka krajnic.

Mika Global Logistics s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní přepravu. Zajišťuje expresní přepravy, zprostředkovává zasílatelské služby a zboží přepravuje do 24 t.

Služby - montáž dopravního značení (trvalé a přenosné dopravní značení) - prodej dopravních značek.

Společnost ERTRANS, družstvo, kterou naleznete ve Znojmě provádí veškeré zemní a výkopové práce a také terénní úpravy a stavební práce na pozemních komunikacích. Provozujeme také nákladní a kontejnerovou autodopravu.

Prodej - osobní automobily - automobily Doprava - nákladní.

Doprava - nákladní - mezinárodní po celé Evropě - vnitrostátní - do 25t - vozy DAF Spedice - mezinárodní a vnitrostátní

Taxi Dobeš je soukromý dopravce, který poskytuje spolehlivé služby po městě Třebíč i mimo něj. Využít můžete převoz až čtyř dospělých osob, kurýrní službu nejen po Třebíči, ale také např. Taxi pro seniory.

Přeprava dřeva Přibližování dřeva - těžba dřeva.

Taxislužba. Kurýrní služba. Drink and drive servis: - odvoz vozu.

Stavební firma. Generální dodavatel staveb a interiérů. Výstavba: - rodinné domy. Realizace: - bytové interiéry. Autobusová doprava. Osobní přeprava luxusními autobusy.

Mezinárodní(zahraniční) kamionová doprava - nákladní přeprava

RM trans, s.r.o. je společnost, která se zabývá silniční dopravou, tuzemskou a zahraniční nákladní dopravou. Nabízí také spediční a obchodní činnost. RM trans, s.r.o. disponuje moderním vozovým parkem, který zahrnuje valníková, cisternová a kontejnerová vozidla s nosností do 25 tun. Společnost poskytuje přepravu různých druhů zboží, jako jsou ...

Práce autojeřáby, autodoprava nákladní, silniční. Nabídka prací s autojeřábem, zemních prací traktorbagrem Cat 442D, či prací smykem s řízeným nakladačem Cat

Naše společnost je zaměřena na provádění prací stavebními stroji. Můžete se na nás obrátit, pokud se jedná o kolová rypadla, minirypadla, nákladní vozy, pásová rypadla. NAŠE FIRMA PROVÁDÍ ZEMNÍ A VÝKOPOVÉ PRÁCE, AUTODOPRAVU A PŘEPRAVU PÁSOVÝCH BAGRŮ. Používáme převážně pásové a kolové bagry, minibagry a nákladní automobil s ...

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.