Vnitrostátní autobusová doprava poskytuje přepravu osob po celé České republice. Luxusní a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás dovezou na poznávací zájezdy, wellness pobyty či dovolené. Využijte pronájmu autobusu pro přepravu většího počtu osob.

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraniční nepravidelná zájezdová přeprava dle přání zákazníka -pravidelná přeprava v okrese i kraji -pronájem budov i autobusů k reklamním účelům -cestovní agentura (kancelář) -pobytové a poznávací zájezdy, tuzemsko a zahraničí.

Služby: -dopravní -transfery na letiště -služební cesty -společenské, sportovní a kulturní akce, svatby -dovolené a poznávací výlety -odvozy z večírků a oslav mikrobusy, minibusy. Pronájem: -mikrobusu a minibusu Opel Vivaro 8+1 osob, Renault Trafic 8+1 osob a Mercedes Vito 4+1 osob -expresní/kurýrni/ přepravu zboží ...

Doprava, služby: -příležitostná autobusová doprava -nákladní doprava -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava. Práce s plošinou ŠKODA 706 (20m).

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava autobusy MERCEDES

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská autobusová doprava - zahraniční, mezinárodní autobusová doprava. Autobusy jsou plně klimatizované.

Osobní autobusová přeprava.

M-bus. Minibusová doprava kapacita 1 - 16 osob.

Doprava - autobusová mezinárodní a vnitrostátní - autobusy KAROSA, MERCEDES - nákladní mezinárodní a vnitrostátní do 24t - vozy MAN, DAF, SCANIA V létě sečení travních porostů podél silnic - v zimě odstraňování sněhu z pozemních komunukací (pomocí radliček).

Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní - vůz MERCEDES.

Servis - autobusy Servis - osobní automobily Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozidla s kapacitou 8 - 49 míst.

Tuzemská a zahraniční zájezdová autobusová doprava autobus BOVA 49 + 2 osob.

Mikrobusová osobní doprava: - mezinárodní i vnitrostátní Vozový park - Mercedes Sprinter, obsaditelnost 8+1.

Autodoprava, doprava, přeprava: -osobní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční): -autobusy, mikrobusy.

Autodoprava Mráček. Přeprava - kusové zásilky - osoby.

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Autodoprava. Nabídka služeb vnitrostátní i mezinárodní autobusové dopravy. Zajištění výletů, poznávacích zájezdů, dopravy pro sportovní kluby. Kapacita je 49 míst.

Autodoprava, expresní zasílatelství, přeprava osob. Provoz expresní vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravy vozy od 1 kg do 3, 5 tun. Nabídka stěhování, asistenční služby a přepravy osob mikrobusy.

Informační kancelář: -informace o městské dopravě -předprodej přepravních kupónů, šalinkarty.

Dopravní podnik: -provozovny tramvají, autobusů, trolejbusů -městská doprava (MHD).

Ústřední autobusové nádraží Zvonařka: -informace o odjezdech a příjezdech autobusů, tel. 543217733-5 -zájezdová doprava -příměstská pravidelná autobusová doprava -dálková pravidlená doprava -mezinárodní pravidelná autobusová doprava -mezinárodní jízdenky: tel.543163493, 543211484, 543212651. Doprava: -autobusová, ...

Doprava: -autobusová, bus -vnitrostátní -zahraniční Zajišťujeme dopravu na zájezdy cestovním kancelářím, na exkurze školám, na výlety klubům důchodců a různým organizacím, na sportovní utkání.

Autobusová doprava: -osobní: -tuzemsko -zahraničí -doprava mikrobus FORD 14 osob. Cestovní kancelář: -zajištění služeb u CK Tomáš Hladký (www.ckhladky.cz), která nabízí hlavně poutní a poutně poznávací zájezdy tuzemské i do ostatních zemí Evropy, víkendové a jednodenní zájezdy do termálních lázní na Slovensku a v Maďarsku, jednodenní ...

Zahraniční, mezinárodní, osobní autobusová doprava, přeprava osob.

Autodoprava. Mikrobusová přeprava. -vozový park v kategorii mikrobusů v Jihomoravském kraji s obsaditelností až 21 osob -přeprava osob po ČR i zahraničí pro široké spektrum zákazníků -přeprava, mikrobusy značky Volkswagen a Ford Transit s obsaditelností 13+1, 16+1, 17+1 a 20+1 míst.