Vnitrostátní autobusová doprava poskytuje přepravu osob po celé České republice. Luxusní a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás dovezou na poznávací zájezdy, wellness pobyty či dovolené. Využijte pronájmu autobusu pro přepravu většího počtu osob.

Služby: - autobusová doprava vnitrostátní i mezinárodní

ARRIVA MORAVA a.s. je největším autobusovým dopravcem v České republice s 1 300 zaměstnanci a takřka 800 autobusy, který zajišťuje městskou, zájezdovou a linkovou včetně provozu cyklobusů a skibusů v Přerově a po celé České republice. Poskytujeme tyto základní dopravní služby: - veřejná linková doprava - městská hromadná doprava (MHD Bruntál, ...

ARRIVA MORAVA a.s. je největším autobusovým dopravcem v České republice s 1 300 zaměstnanci a takřka 800 autobusy, který zajišťuje zájezdovou a veřejnou dopravu včetně dálkových autobusových linek v Šumperku a po celé České republice. Také se zaměřuje na provoz cyklobusů a skibusů. Poskytujeme tyto základní dopravní služby: - veřejná linková ...

Autobusová doprava: - linková doprava mezi Konicí a Prostějovem

Autobusová doprava a cestovní agentura KARLTOUR Olomouc Autobusová doprava: irisbus 936 lux - tuzemsko i zahraničí - pro kolektivy - lyžařské, poznávací, pobytové zájezdy, kulturní a sportovní akce, školní výlety. Pobytové zájezdy s léčivými účinky do termálních lázní Harkány (Maďarsko) Bükfürdö.

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní osobní doprava - mezinárodní, vnitrostátní autobusová doprava.

Služby - autobusová doprava mezinárodní, tuzemská

Dopravní agentura, tuzemsko i zahraničí Provoz: -mikrobusy -osobní vozy -autobusy (7-50 osob).

Autoškola. Autobusová doprava. Nákladní autodoprava. Pobočky: Dopravní hřiště, autocvičiště a učebna, Sázavská 7a, Zábřeh. Provozovna Šumperk, Bulharská 3, Šumperk.

Doprava: - autobusová vnitrostátní i mezinárodní - autobusy pro 49 a 20 osob.

Tuzemská i zahraniční přeprava osob: - rozsáhlý vozový park - 5 minibusů a 5 autobusů s kapacitou od 15 do 65 osob. Zajištění dopravy: - firemní, sportovní akce - školy v přírodě - přepravy na letiště - dopravní servis pro cestovní kanceláře.

Autobusová doprava: -vnitrostátní. -mezinárodní. -linková doprava.

Doprava: -autobusová vnitrostátní i mezinárodní.

Autobusová a minibusová přeprava osob KUBABUS: -tuzemská i mezinárodní -letištní transfery -fakultativní výlety -zájezdy. Vozový park: -minibus Volkswagen LT46 (17 míst k sezení + řidič) -speciální přívěsy.

Autobusová doprava Nákladní doprava: - Ford Tranzit - nákladní vozík.

Cestovní kancelář a autobusová doprava: - pobytové a poznávací zájezdy.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava -autobusová doprava

Autobusová doprava: - tuzemská - zahraniční.

Autodoprava: - celovozové zásilky, - kusové zásilky, - skladování, - expresní přepravy, - přeprava osob, - pronájem mikrobusů.

Služby: -reklamní polep -vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob -přeprava nákladu -povolení k podnikání.

DIVIZE FTL-BUS: - tel.: 582344138, 582320111 - cestovní kancelář PTA, tel.: 582344746 - informace o odjezdech autobusů, tel.: 582333181. DIVIZE FTL-Transport & Logistics: - tel.: 582343792, 582320219 - pracoviště Prostějov, tel.: 582365247, 582365050. DIVIZE FTL-SERVIS: - tel.: 582320239