Vnitrostátní autobusová doprava poskytuje přepravu osob po celé České republice. Luxusní a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás dovezou na poznávací zájezdy, wellness pobyty či dovolené. Využijte pronájmu autobusu pro přepravu většího počtu osob.

Doprava: -pravidelná osobní autobusová doprava. Informace o linkách a spojích, předprodejní kancelář, rezervace.

Jazykové pobyty v zahraničí pro děti a mládež, dospělé a manažery. Jazykové pobyty pro nenáročné. Pracovní pobyty. Pracovní programy v zahraničí pro studenty i nestudenty. Studium v Austrálii a na Novém Zélandu s možností pracovat Letenky Eurovíkendy Chartery Víza Pojištění Zájezdy Ubytování v zahraničí Pronájem aut v ...

Doprava: -pravidelná osobní autobusová doprava. Informace o linkách a spojích, předprodejní kancelář, rezervace.

Společnost Autoslužby Václav Rous je autoopravna, která provádí karosářské práce, ale věnuje se také tuzemské i mezinárodní autodopravě pro oblast Náměšť nad Oslavou a Třebíč.

Autobusová doprava. Cílem firmy je spokojený zákazník. Toho dosahujeme včasnou, bezpečnou a pohodlnou jízdou v našich autobusech, nejen po ČR. Našimi zákazníky jsou mateřské školy, základní školy, střední a vysoké školy, sportovní kluby, divadelní spolky, soukromé skupiny a další.

Činnost: -autobusová doprava mezinárodní a vnitrostátní -nákladní doprava -prodej a přeprava písku, štěrku -zemní a stavební práce.

Pavel Kujal se zaměřuje na poskytování silniční mezinárodní i vnitrostátní dopravy osob autobusy s klimatizací a kapacitou 50 osob.

Autobusová doprava Zajištění přepravy osob na pravidelných linkách. Nabídka nepravidelné vnitrostátní a mezinárodní dopravy osob autobusy či minibusy.

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava.

Autobusová a osobní doprava vnitrostátní a zahraniční. Pravidelná linková autobusová doprava, dálková i meziměstská. Nepravidelná autobusová doprava. Přeprava osob minibusy a osobními automobily. Autoservis: - opravy osobních automobilů, nákladních vozidel a autobusů - příprava a zajištění STK. Pneuservis: -osobní -nákladní.

Servis: - nákladní - autobusová Spedice: - vnitrostátní, mezinárodní kamionová přeprava (vytěžování) - mezinárodní přeprava kusových zásilek prostředkování kontejnerové přepravy - čerpací stanice - pneuservis - prodej náhradních dílů

Služby: -autobusová doprava -provoz 3 velké autobusy a 2 minibusy -nabídka autobusů na dovolenou.

Přeprava osob minibusy a osobními automobily. Zajistíme přepravu v rámci ČR i po celé EU. Naše luxusní vozy vás přepraví kamkoli budete potřebovat. Přepravíme bez problémů i rozměrnější zavazadla, jako jsou kola či motorky.

Služby: - pravidelná autobusová linková doprava - smluvní zájezdová doprava - městská hromadná doprava (Žďár nad Sázavou, Velké Meziříčí, Nové Město na Moravě) - silniční nákladní doprava - přeprava kapalných látek cisternovými návěsy - přeprava zboží pod řízenou teplotou - logistika. Cestovní kancelář: - Žďár nad Sázavou, ...

Služby -autodoprava: -nákladní -osobní.

přerušeno od 01.04.2014 do 31.12.2019 Autobazar: -vozidla -dovoz automobilů na zakázku -automobily osobní, užitkové všech značek, tuzemské i zahraniční. Motocykly: Opravy, servis a náhradní díly na motocykly. Prodej: použité motorky, nové i použité náhradní díly na motorky. -dovoz.

Doprava, autodoprava: -osobní autobusová. Batelov - Pelhřimov - Humpolec - Praha a pravidelnou Autobusová doprava na lince Telč-Jihlava. Mimo pravidelné linky nabízíme nepravidelnou autobusovou dopravu (zájezdy atd.).

Vnistrostátní a mezinárodní nákladní doprava. Osobní doprava mikrobusem 8+1.

Autobusová doprava: -vnitrostátní, mezinárodní. -přeprava vozidly pro 6 - 50 osob.

Provoz vnitrostátní, mezinárodní a linkové dopravy. Autobusová doprava.