Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Služba, autoškola, autopůjčovna. -auta Škoda Combi -servis, opravy a nahradní díly -přeprava osob po celé ČR, i do zahraničí -přeprava osob Jihlava - Praha Ruzyně a zpět a Jihlava - Brno letiště a zpět-expresní autodoprava malých zásilek do 24 hodin -dlouhodové pronájmy -provádí výuku a výcvik k získání řidičského oprávnění všech skupin, ...

Služby: -spedice, expresní a kurýrní přepravy -zasilatelství -návěsy, sklápěcí vozidla -vozidla 1, 5 tuny do 6 tun -skříňové a plachtové dodávky -skladování -spedice. Prodej, montáž: -tažné zařízení.

Autodoprava: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - spedice. Skladovací prostory. Servis: - opravy veškerých motorových vozidel - pneuservis pro nákladní i osobní vozy - ruční mytí nákladních automobilů.

Přepravní společnost SPETRA CZ s.r.o. se zaměřuje na logistiku, vnitrostátní a mezinárodní spedici. Provozujeme nákladní silniční dopravu, k dispozici máme plachtové návěsy, chladírenské vozy s certifikací určené na přepravu potravin, nízkotonážní vozy do 9 tun značek AVIA a IVECO, sklápěcí návěsy a silo vozy i kamionové soupravy značky SCANIA.

Služby: -import a export -poradenství v oblasti investic a sektoru průzkumu a těžby nerostných surovin pro vybrané Africké země (Guinea, Burkina Faso, Kongo-Brazzaville).

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - spedice - skladování

Doprava, autodoprava: - kamionová mezinárodní a vnitrostátní (tuzemská) - vozidla od 1 do 24 tun*, soupravy, návěsy. Služby: - mezinárodní spedice - vnitrostátní spedice - zprostředkování celních služeb - přeprava kusových zásilek do zahraničí od 500 kg** - obchodní služby.

Autodoprava, mezinárodní a vnitrostátní doprava a spedice - 24 hod: - doprava nákladní, kamionová - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská - autobusová, mikrobusová, osobní - spedice, vytěžování - expresní doprava, přeprava zásilek - minibusová doprava 8-17 osob; tel.: 602 551 800 - skladování - pneuservis ...

Doprava: -osobní autobusová -nákladní -spedice. Práce: -zemní -demolice. Prodej: -paliva. Uhelný sklad. Obchodní činnost. 516 474 100 autodoprava prodej paliv 516 475 295 516 477 207 Velké Opatovice 218

Autodoprava. Významný přepravce na trase Střední Evropa - Balkán. Doprava, autodoprava: -tuzemská, zahraniční -nákladní kamionová autodoprava -zasilatelství -logistika -spedice.

Služby: -mezinárodní spedice, -autodoprava.

Společnost JC Trans, s.r.o. poskytuje své služby v oblasti vnitrostátní i mezinárodní autobusové a kamionové dopravy již od roku 1999. Klademe důraz na individuální přístup, profesionalitu, spolehlivost a především bezpečnost při přepravě osob i nákladu. Můžete si tedy u nás objednat autobusy na zájezd či výlet naprosto bez obav. Autobusová ...

Pokud hledáte spolehlivého a profesionálního partnera pro vaše dopravní potřeby, obraťte se na společnost Roman Vodica. Nabízíme vám komplexní služby v oblasti kamionové, nadrozměrné, autobusové dopravy. Ať už potřebujete převézt zboží po České republice nebo do zahraničí, přepravit těžký nebo rozměrný náklad, zajistit dopravu pro vaše ...

Doprava, přeprava, spedice: -spedice, spediční služby -mezinárodní a vnitrostátní doprava -mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství -expresní zásilky -celní služby -skladování, logistika. Logistické sklady: -Hruškové Dvory, Jihlava.

Přepravní společnost zajišťuje transport zásilek do zemí EU a Velké Británie nákladními vozidly od 3 do 25 tun. Zajištění spedice. Provozujeme také pneuservis osobních a nákladních vozidel

Firma zajišťuje expresní spedici a dopravu 24/7 v rámci Evropy i mimo ni. Postaráme se o poskytnutí pozemní, letecké, železniční i námořní přepravy. Mimo země EU vyřídíme pro naše zákazníky cla.

Naše společnost vyznává filozofii vysoce kvalitních služeb pro maximální spokojenost zákazníka. Hlavní služby: SKLADOVÁNÍ -blokové skladování -regálové skladování -skladová manipulace -40.000 m2 skladovací plochy -skladová evidence, aj. BALENÍ ZBOŽÍ: -přebalování zboží -strojové balení, balení do teplem smrštitelných fólií, ...

Jana Šulcová se zaměřuje na spedici, dopravu a zasílatelské služby.

Autodoprava Ostrava poskytuje služby mezinárodní kamionové dopravy, spedice a logistiky - především přeprava jak celovozových, tak kusových zásilek v rámci celé Evropy.

Firma byla založena roku 1990. Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zahradní keramika -obklady, dlažby -kovový zahradní nábytek -kovové ozdobné mříže, zábradlí, ploty a brány. Výroba: -ozdobné kovové ploty. Služby: -nákladní autodoprava-Avie s plachtou, LIAZs HR -zednické práce.

Již od roku 1998 se zabýváme silniční nákladní dopravou svými vozidly po celé České republice, Slovensku i celé Evropě. Provádíme pravidelné rozvozy do 24 tun. Současně zajišťujeme také vytěžování vozidel a spediční činnost. Nabízíme Vám profesionální kamionovou dopravu za rozumnou cenu!

Služby poskytujeme ve těchto základních oblastech: - mezinárodní doprava/přeprava - celní odbavení - skladování-k dispozici 12000 m2 - temperované plochy - veřejný celní sklad - moderní skladová technika.

Drahomír Zavadil se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu, spediční služby a na pronájem obytných přívěsů.

Autodoprava, Spedice, Zasilatelství. Dodávková doprava. Silniční mezinárodní a vnitrostátní doprava Působíme převážně v regionech Kolín, Kutná Hora, Čáslav, Chrudim, Golčův Jeníkov, Chotěboř, Havlíčkův Brod, Světlá nad Sázavou.