Využijte vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou dopravu, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Služby - ubytování v soukromí. Autodoprava, transport mikrobusem - dodávková autodoprava - přeprava do 8 osob. Tel. 603 312 760

Služby: - nákladní autodoprava do 3, 5 tuny - dodávková autodoprava.

Autodoprava. Nákladní doprava po celé Evropě do hmotnosti 1 tuny. Expresní zásilková přeprava. Kurýrní služba. Osobní doprava je zajišťována pohodlnými automobily Peugeot Boxer s kapacitou 8 osob. Přepravíme menší skupiny, sportovní týmy, pracovní skupiny i rodiny na poznávací zájezdy, výlety i evropská letiště. Zajistíme přepravu na ...

Služby - dodávková autodoprava vnitrostátní i mezinárodní - stěhování.

Přeprava osob, autodoprava (mezinárodní, vnitrostátní).

Služby: - stěhování - vyklízení bytů - přeprava osob (Citroën Évasion).

Odvoz dřeva a řeziva po ČR s možností přepravy tyčovitých komponentů s větší délkou. Doprava po celé ČR.

Činnost: - dodávková autodoprava - stěhování

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava: - Ford Transit - IFA L60.

Služby: - dodávková autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní - expresní doprava zásilek.

Výkup a prodej - ojeté motocykly - náhradní díly Prodej - skútry - čtyřkolky - motocykly Servis - motocykly-opravy, seřízení, měření výkonu - čtyřkolky - skútry seřízení motorů a karburátorů - diagnostika závad - příprava motocyklů na závody - servis předních i centrálních ...

Doprava, autodoprava: -kamionová - mezinárodní i vnitrostátní -spedice, spediční činnost.

Internetový obchod: - náhradní díly, výfuky, oleje, autobaterie - pneumatiky Pojištění pro ČPP. Autodoprava do 3, 5t.

Služby - autodoprava dodávková, vnitrostátní - stěhování.

Zednictví, dlažby-obklady, dodávková autodoprava, půjčování a montáž lešení, zemní práce-bagr, autodoprava-avia kontejner.

Služby: - mezinárodní dodávková autodoprava - mezinárodní přeprava expresních zásilek.

Služby - mezinárodní a vnitrostátní doprava - nákladní přeprava - kamionová a dodávková autodoprava - autoservis, autoopravna - pneuservis - odtahová služba.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Služby: - expresní přeprava zásilek dodávkovými vozy (vnitrostátní, mezinárodní) - spedice - převoz nebezpečných látek ADR - převoz látek a zboží pod řízenou teplotou

Ekologická likvidace vozidel. Odtahová služba. Autodoprava dodávková - mezinárodní i vnitrostátní. Autobazar. Autoservis, autoopravna.

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápěcí soupravy, kontejnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, přeprava stavebních strojů, písky štěrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, beton.Zemní práce, kolový bagr.Přeprava zemědělských komodit. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradiště, Staré Město.

Mezinárodní expresní kamionová a dodávková autodoprava.

Stěhovací a přepravní služby - vnitrostátní a mezinárodní dodávková doprava - stěhování.