Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Výhradní zástupce firmy MINERVA. Velkoobchod, maloobchod. Dodávka na klíč, včetně materiálu. Obchod: - flexibilní drenážní potrubí PVC, PE, PP, včetně tvarovek fy MINERVA Žalec - dvojvrstvé korugované kabelové chráničky včetně příslušenství a plynnové chráničky. Autodoprava nákladní a dodávková - tuzemská i zahraniční.

Nabídka vnitrostátní a mezinárodní expresní dopravy, poskytování přepravy ADR dodávkovým vozidlem do 3, 5 tuny.

Přeprava: - nadměrné a nestandardní náklady, včetně přípravy trasy, vyřízení potřebných povolení a naložení a vyložení nákladu - hmotnost nákladu do 80 tun -délka nákladu více než 20 metrů (záleží na druhu nákladu a možnosti jeho uložení) - výška a šířka nákladu dle průjezdnosti navržené trasy. Díky nízkoprofilovým podvalníkům Noteboom ...

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Doprava, logistika: - kusové zásilky - náklady nad 25 t.

Svoz a zneškodnění: - komunálního odpadu z devíti měst a osmi desítek obcí okresů Náchod, Hradec Králové, Rychnov n.Kn., Trutnov, Jičín. - pravidelné vyprazdňování 19 tisíc popelnic a více než jednoho tisíce 1100 litrových kontejnerů. Svoz a přeprava: - tuhý komunální odpad - nebezpečný odpad. Přeprava odpadu: - kontejnery 5 - 7m3 ...

Autodoprava vnitrostátní a mezinárodní do 3, 5t a nad 3, 5t Svářečské práce Potápěčské práce Revize tlakových lahví (0980/6/02/TZ-PZ-NP ) Potápěčská škola Servis potápěčské techniky Zámečnické práce

Doprava: - osobní, nákladní - přeprava kusových zásilek. Provozovny: Daliměřice 484 511 01 Turnov Fáblovka 520 533 52 Pardubice - Polabiny

Naše firma nabízí: -autodoprava -přeprava krmných komodit -sypké materiály -Scania -návěsy sklopky -Camro -Socari Jezdíme vnitro i EU.

Autodoprava - Bema CZ - spediční činnost, mezinárodní kamionová doprava. Vozový park - DAF a návěsy, Lowdeck, sklápěcí návěs.

Opravy: -vozidel -karoserie. Autodoprava.

Doprava a logistika: -doprava zboží v rámci celé Evropy -specializace na EU (především Německo, Belgie, Holandsko, Francie, Španělsko a Itálie) -vlastní vozový park – plachtové i skříňové návěsy 80-100 cbm -chladírenské návěsy (potraviny, citlivé zboží na mráz či přehřátí). Těžba a prodej písku.

Služby: - autodoprava - vnitrostátní přeprava zboží dodávkovým vozidlem.