Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Odtahová služba nonstop poskytuje rychlý odtah osobních a nákladních vozidel do 3, 5t. Vyproštění havarovaných automobilů. Provozujeme autodopravu do 3, 5 tuny. Nabízíme stěhování a rozvozy po České republice i Evropské unii.

Autodoprava. Zasilatelství. Expresní přeprava zásilek: -po celé Evropě (bezpečně, rychle, kamkoliv a v jakémkoliv množství) -s dodávkami o užité hmotnosti do 1, 4t na čtyřech europaletách -přeprava koní ve speciálnim přívěsu. Služby: -vytěžováni nákladních automobilů partnerských firem -větší zásilky dopravujeme ve spolupráci se ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -osobní - 3 mikrobusy pro 9 osob -nákladní do 1, 5 t - 3 dodávky -vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

Autodoprava do 3, 5t Velkoobchod, prodej: -oleje - maziva

Autodoprava: - vnitrostátní - nákladní.

Autodoprava. Pravidelný rozvoz zboží. Přímé kurýrní služby. Mezinárodní a expresní autodoprava.

Autodoprava,doprava,přeprava: -komplexní dopravní služby osobními a dodávkovými vozy s celkovou hmotností do 3,5 tuny: -expresní tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) -přímá kurýrní služba -rozvoz zboží: -okresní -mezinárodní.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní, -stěhování, -6europalet, 3t. Stavení a výkopové práce: -rekonstrukce bytových jader, -zateplení, -fasády, -bourací práce, -ruční výkopové práce, -pokládka zámkové dlažby, -obklady, -dlažby, -betonářská práce, -oplocení pozemků, -likvidace suti - odvoz.

Služby Osobní doprava po ČR i do zahraničí minibusem VW Transporter s klimatizací a GPS Expresní přeprava zásilek do 860 kg nebo 1500 kg - po celé EU Přeprava osob na dovolenou, služební cesty, mezinárodní výstavy, společenské akce Transfery osob na mezinárodní letiště – Praha, Brno, Bratislava, Wien, München, Nürnberg atd. Poznávací ...

Autoopravna, autoservis, opravy, servis: - automobily (vozidla, vozy, auta). Silniční nákladní doprava vnitrostátní.

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava materiálu a stěhování do 1, 6 t.

Autodoprava, doprava: -nákladní silniční: -dodávkové automobily -autobusová - zájezdová

Čerpací stanice, Vlachovice 381: tel.:577324124. Práce: -stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava.

Zasilatelství pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu. Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní: -zásilky (zásilek). Služby: -zasilatelství -vytěžování vozidel -spedice, spediční.

Maloobchod, výkup: -sportovní potřeby: -lyže -kola -brusle aj. -nábytek z dovozu - možno i na objednávku. Autodoprava, oprava, přeprava: -nákladní vozem do 3, 5t -tuzemská i zahraniční.

Autodoprava, doprava, přeprava: - dodávka

Autodoprava, doprava, přeprava: -tuzemská (vnitrostátní) a zahraniční: -autobus KAROSA LC 735 -dodávka - 8-místný FORD TRANZIT.

Autodoprava: -nákladní doprava do 3, 5t*.

Autodoprava. Práce: -zemní, výkopové.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní.

Léčiva Phoenix. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní tuzemská (vnitrostátní). Služby: skladování, balení zboží. Sídlo: -Zlín, Náměstí T.G.Masaryka 1280.