Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Taxislužba zajišťující přepravu v Olomouci i mimo region. Help Drink (Drink servis), expresní přeprava zásilek. Non-stop dispečink. Bez nočního příplatku, každá desátá jízda zdarma. Stanoviště najdete u hlavního a autobusového nádraží a u OD Timpo.

Spediční společnost - nákladní doprava mezinárodní a tuzemská - dodávková přeprava místní i zahraniční - expresní přeprava - kurýrní služby.

Autodoprava. Nákladní doprava po celé Evropě do hmotnosti 1 tuny. Expresní zásilková přeprava. Kurýrní služba. Osobní doprava je zajišťována pohodlnými automobily Peugeot Boxer s kapacitou 8 osob. Přepravíme menší skupiny, sportovní týmy, pracovní skupiny i rodiny na poznávací zájezdy, výlety i evropská letiště. Zajistíme přepravu na ...

Služby - dodávková autodoprava vnitrostátní i mezinárodní - stěhování.

Přeprava osob, autodoprava (mezinárodní, vnitrostátní).

Odvoz dřeva a řeziva po ČR s možností přepravy tyčovitých komponentů s větší délkou. Doprava po celé ČR.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava: - Ford Transit - IFA L60.

Služby: - dodávková autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní - expresní doprava zásilek.

Doprava, autodoprava: -kamionová - mezinárodní i vnitrostátní -spedice, spediční činnost.

Služby: - mezinárodní dodávková autodoprava - mezinárodní přeprava expresních zásilek.

Služby - mezinárodní a vnitrostátní doprava - nákladní přeprava - kamionová a dodávková autodoprava - autoservis, autoopravna - pneuservis - odtahová služba.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Služby: - expresní přeprava zásilek dodávkovými vozy (vnitrostátní, mezinárodní) - spedice - převoz nebezpečných látek ADR - převoz látek a zboží pod řízenou teplotou

Ekologická likvidace vozidel. Odtahová služba. Autodoprava dodávková - mezinárodní i vnitrostátní. Autobazar. Autoservis, autoopravna.

Mezinárodní expresní kamionová a dodávková autodoprava.

Stěhovací a přepravní služby - vnitrostátní a mezinárodní dodávková doprava - stěhování.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Služby: -denní a noční expres expresní doručování zásilek. Přeprava: -náhradní díly -strojní součásti. Partner NVS*-European Express System.

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA. TNT Innight je specializovaná celoevropská distribuční síť nočního expresu, zaměřená na pravidelné doručování v nočních hodinách. Celoevropská síť partnerů nabízí zákazníkům mezinárodní „door to door“ přepravy. Díky zavedeným standardům nočního doručování (Noční Expres) jsou zásilky zákazníkům k dispozici ...

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.

Autodoprava, doprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) přeprava - JUST IN TIME -expresní doprava a zasilatelství po celé Evropě -kurýrní služby, přeprava kusových zásilek -spedice, spediční služby. -přepravy ADR Vozový park: -11 dodávek s tonáží do 3, 5t -3 vůzy pick up.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Doprava: - mezinárodní a vnitrostátní - stěhování Přeprava nákladů dodávkami do 3, 5t Expresní zásilky. Nonstop !!

Služby: -celní deklarace: -vyhotovení celních dokladů -zajištění celního odbavení při dovozu i vývozu na celním úřadě -sttatistické vykazování údajů pro INTRASTAT CZ .

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží 1kg do 1500Kg - expresní přeprava