Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Doprava: - vnitrostátní a mezinárodní spediční činnost nejen v rámci EU - námořní a letecká přeprava, kontejnerová přeprava - skladování, logistické služby - celovozové a dokládkové zásilky, expresní přeprava - nadrozměrná přeprava po tuzemsku i v zahraničí - speciální přeprava (transp.teplota, přep.v režimu ADR, ...

Autodoprava: - osob - tuzemská i mezinárodní Fordem tranzit pro 8 osob - nákladní - Ford tranzit + vlek.

Nabízíme kompletní dodávky zboží a služeb. Provozování autodopravy.

Nabídka přepravy zboží mezinárodní, vnitrostátní, leteckou a námořní dopravou. Zajišťování skladových, logistických a celních služeb..

ALLDEST - CZ DOPRAVA: - mezinárodní expresní autodoprava bez omezení destinace - spedice Náklady a zásilky do 3, 5 tun.

Prodej, výkup, oprava, servis: -nové i použité dílenské zařízení autoservisů a pneuservisů, vybavení autodílen a autoservisů -zajištění různého dílenského zařízení i na objednávku včetně dovozu ze zahraničí -výrobky firem AGM Cosmet, BETA, CORCHI Autodoprava tuzemská, zahraniční: -MERCEDES Sprinter 312 + vlek nosnost až 3, 3tuny ...

Služby: - vnitrostátní zasílatelství - skladovací plochy - skladování, logistika - kompletní logistické služby - jednání dle kodexu zasilatele - individuální přístup

Letecká přeprava: - vyzvednutí zásilky přímo u odesílatele a její přepravu na letiště - celní odbavení a případně skladování v celním skladu - přeprava zásilky na letiště určení - veškeré manipulace a celní odbavení zásilky na letišti určení a doručení zásilky ke konečnému příjemci. Silniční přeprava: - kamionová přeprava - sběrná ...

Zajištění přepravy živých zvířat po celém světě. Nákup a prodej zvířat pro zoologické zahrady i soukromé chovatele.

Doprava CIT Turnov -vnitrostátní -mezinárodní.

Činnost: - námořní přepravy (kusové/celokontejnerové) - letecké přepravy - nadrozměrné a speciální přepravy - mezinárodní zasilatelství - provoz skladu.

Nákladní doprava: - vozy VW 4T (valník nebo dodávka) - MITSUBISHI CANTER do 3, 5t (29 m3) - vnitrostátní i mezinárodní

Služby: -spedice -logistika -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -expresní přeprava do 24 hodin -speciální přeprava -nadrozměrorné náklady.

Stěhování: - bytů, kanceláří - zahraniční, mezinárodní - i v noci. Doprava: - vnitrostátní přeprava nákladů.

Stěhování a různé přepravní služby, dodávkovou a osobní dopravu v rámci vnitrostátní a mezinárodní dopravy.

Autodoprava. Pravidelný rozvoz zboží. Přímé kurýrní služby. Mezinárodní a expresní autodoprava.

Autodoprava,doprava,přeprava: -komplexní dopravní služby osobními a dodávkovými vozy s celkovou hmotností do 3,5 tuny: -expresní tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) -přímá kurýrní služba -rozvoz zboží: -okresní -mezinárodní.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Autoservis Pneuservis

Služby: - spedice, zasilatelství - vnitrostátní a mezinárodní přeprava do 7t IVECO, RENAULT - expresní přeprava - dodávka, pick-up po Evropě - přeprava nebezpečných nákladů -systém ADR tř. 1 - 9 certifikát EX II.

Služby: -mezinárodní spedice -zprostředkování dopravy včetně ADR (export-import) EVROPA, ČR, -kamionová doprava do 25 t, -doprava zásilek do 3, 5 t -zasilatelská činnost -zprostředkování obchodu a služeb. Zasilatelská činnost a mezinárodní spedice po celé EVROPĚ a v ČR.

Doprava, autodoprava: -mazinárodní -vnitrostátní -spedice.

Mezinárodní doprava do 3t. Specializace na Německo a Holandsko. Sběrné zásilky do 1t.Expresní doprava dodávkovými vozy.