Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Autodoprava vnitrostátní a mezinárodní dodávkovými vozy..

Autodoprava. Nabízím autodopravu do 3, 5t po ČR i zahraničí

Zaměřujeme se na: -smluvní přepravu osob z firem a hotelů -přepravu osob formou taxi Brandýs nad Labem -stěhování v okolí Brandýsa nad Labem -mezinárodní přepravu zboží do 3, 5 tuny -naložení nákladu a složeni hydraulickou rukou -odvoz vozu s garancí.

Dodávková autodoprava do 2 tun (6 europalet) v rámci celé EU Půjčovna dodávek do 3, 5 tuny celkové hmotnost(ř.p.skupiny B) Vytěžování v rámci celé EU Prodej a servis vypočetní techniky Daně a účetnictví

Autodoprava Dodávková autodoprava: -do 3, 5t -spolehlivá, flexibilní.

Doprava, spedice: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní -vozidla do i nad 3.5t celkové hmotnost -dodávková vozidla -zásilková služba (doprava zásilek.

Přeprava balíků a zásilek: - vnitrostátní - mezinárodní - letecká.

Pořešíme autodopravu, stěhování, kurýrní službu, přepravu osob, od obálek po palety.

- mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční doprava s následující dopravní technikou: - plachtové návěsy - skříňové návěsy - izotermické návěsy - přívěsové soupravy - speciální návěsy - dodávkové a malotonážní automobily s ložným prostorem o objemu od 15 m3 až do 120 m3

Naše společnost se zabývá obchodní čiností v těchto odvětvích, Individuální dovoz aut, motocyklů a jiné motorové techniky, osobní i dodávková přeprava v rámci Eu po dohodě i mimo členské státy, Stavební činností

Služby: -autodoprava, doprava-nákladní. Levná vnitrostátní a mezinárodní přeprava nákladů do 2, 5 t. V zahraniční dopravě vyřízení všech celních formalit. Přeprava i formou vytížení, přepravované zboží pojištěno.

Výroba, prodej: -pletené zboží. Mezinárodní doprava do 3, 5 t.

Činnost: - vnitrostátní a mezinárodní dodávková autodoprava.

Stanice technické kontroly (STK): -osobní automobily, traktory, valníky, motocykly. -měření emisí. Servis: -návěsů, přívěsů a nástaveb vozů zn. Schwarzmüller, Svan, Schmitz.

Velkoobchod, prodej, přeprava: -pohonné hmoty -topné oleje

Poskytujeme služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní dopravy vozidly do užitečné hmotnosti 3, 4 t. Možnost přepaletování a uskladnění paletové zboží.

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Non-stop mezinárodní a vnitrostátní dodávková autodoprava do 3, 5 tuny a 13 m3.

Služby: -dopravu osob a přepravu malých nákladů po celé evropě -montáž a výrobu nábytku (truhlářství) -montáž kancelářských interiérů.

Pneuservis: -pneumatiky letní, zimní, 4x4, dodávkové, nákladní Služby, opravy: -opravy motorů -brzdových systémů -podvozků vozidel všech typů osobních a dodávkových vozidel atd. -příprava a zajištění ME+STK -výměna čelních autoskel -tónování autoskel -montáž autodoplňků -čištění interiérů a exteriérů mokrou i suchou cestou ...

- Pneuservis - Autoservis - Autoopravna - Autodoprava : - mezinárodní doprava dodávkové vozidlo - 1, 2t. - Prodej : - náhradní díly, střešní okna, autorádia, autodoplňky, autokosmetika, oleje, brzdy, poloosy, tlumiče, výfuky, autopříslušenství aj...