Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Mezinárodní přeprava zboží do 3500kg: -Mercedes Sprinter (doprava až 6 osob). Elektromontážní, elektroinstalační práce: -bytové, domovní, průmyslové -Vyhl. 50/78 Sb., § 8 a 10, certifikát ITI, do 1000V, NN*. Výstavnictví: -výstavba veletržních expozic, výstavních stánků po celé Evropě. Montáž: -světelné reklamy (výstrče, billboardy, ...

Přeprava zboží po celé Evropě, od expresních přeprav 1 palety, až po velkoobjemové přepravy. Sídlo firmy: - Nový Jičín, Palackého 25.

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní kamiónová doprava - nákladní doprava tuzemská - sklápěcími vozy. Nákup, prodej - kovový odpad, šrot. Prodej, rozvoz - pohonné hmoty.

Autodoprava: - mezinárodní, vnitrostátní - přeprava nákladů, osob - stěhování - vyklízecí práce.

Individuální přeprava osob na letiště v ČR a zahraničí: - Praha, Brno, Ostrava - Vídeň, Frankfurt nad Mohanem, Bratislava, Linz a jiné. Osobní přeprava do 8 osob do jakékoliv destinace. Přeprava nákladů.

Autodoprava: - tuzemská, zahraniční - odvoz odpadu - dovoz písku - odvoz suti.

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Kurýrní činnosti jiné než činnosti státní pošty. Silniční nákladní doprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava a spediční činnost. Sídlo firmy: - AB SPED s.r.o. Brožíkova 436 530 09 Pardubice.

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní do hmotnosti 3, 4t (včetně dodávek) Opravy, dodávky: -vozidla AVIA, -osobní vozidla Půjčovna: -vozidla Škoda Felicia, Combi a Favorit

Zprostředkování zahraničního obchodu.

Doprava: -silniční motorova nákladní -vnitrostátní provozovaná vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti -mezinárodní provozovaná vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti.

Dopravní zdravotní služba: - převozy sanitními vozy - dálková přeprava k odborným vyšetřením a do lázní - přeprava pacientů ze zahraničí - převozy nepotvrzené lékařem, možnost za úhradu žadatelem - převoz tělesně postižených speciálním vozidlem s hydraulickou plošinou.

Zasilatelství pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu. Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní: -zásilky (zásilek). Služby: -zasilatelství -vytěžování vozidel -spedice, spediční.

Maloobchod, výkup: -sportovní potřeby: -lyže -kola -brusle aj. -nábytek z dovozu - možno i na objednávku. Autodoprava, oprava, přeprava: -nákladní vozem do 3, 5t -tuzemská i zahraniční.

Autodoprava vnitrostátní a mezinárodní do 3, 5t a nad 3, 5t Svářečské práce Potápěčské práce Revize tlakových lahví (0980/6/02/TZ-PZ-NP ) Potápěčská škola Servis potápěčské techniky Zámečnické práce

Služby: -spediční, spedice, -vnitrostátní, mezinárodní zasilatelství, -vytěžování vozidel.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava.

Společnost PMTrans se specializuje na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu. Mezinárodní přepravy provádíme včetně vyřízení celních deklarací. SLUŽBY: Nákladní doprava: zajišťujeme přepravu nákladu do 3, 5 tuny. K dispozici jsou vozy značky Iveco, Renault Master a Renault Traffic. Celkový počet vlastních nákladních a dodávkových vozů je ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -tuzemská (vnitrostátní) a zahraniční: -autobus KAROSA LC 735 -dodávka - 8-místný FORD TRANZIT.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava dodávkovými automobily. Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava v rámci EU dodávkovými automobily: FORD TRANSIT 4 europalety 1, 6t FORD TRANSIT JUMBO 5 europalet 1, 4t DAF Vnitrostátní doprava nákladními vozidly: IVECO.

Autodoprava: -nákladní doprava do 3, 5t*.

Přeprava dodávkou která pobere až 4 europalety o hmotnosti 1.4 t do výšky 170cm. Mám vnitrostátní i mezinárodní koncesi a pojíštění nákladu proti nehodě a krádeži na milion korun

Mezinárodní expresní přeprava: -expresní doprava zásilek do celého světa -kompletní celní odbavení -expresní přepravy po území ČR**.