Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Autodoprava: -vnitrostátní, mezinárodní přeprava zboží -tuzemsko -stěhování, stěhovací služby.

Rodinná přepravní společnost se zaměřením na dopravu do 3, 5 tuny a spediční činnost po celé Evropě. Přepravíme zboží až do hmotnosti 1200kg - palety, přeprava ADR, expresní přepravy.

Služby: -doprava osob -přeprava zásilek, zboží, pohoných hmot -nadměrná přeprava.

Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská. Služby: - přeprava, transport zásilek, zboží. Zasilatelství a zastupování v celním řízení

Poskytujeme komplexní služby pro zdravotnická zařízení v oblasti logistiky, zásobování zdravotnickým materiálem, likvidace odpadu a praní prádla. Praní prádla - komplexní servis praní prádla pro zdravotnická, hotelová a gastronomická zařízení stejně tak pro průmyslové subjekty či wellness centra po celé ČR. Nabízíme: - svoz a praní prádla, ...

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní, zahraniční - tuzemská, vnitrostátní - zboží, kusové zásilky - chladírenské vozy. Stěhování bytů, domů, kanceláří, obchodů.

Společnost Moto veloci s.r.o. poskytuje svým zákazníkům vysoce kvalitní a spolehlivé služby v oblasti nákladní autodopravy. Specializujeme se na mezinárodní autodopravu a naši řidiči pravidelně vyjíždí do Itálie, Francie, Rakouska, Německa, Švýcarska, Holandska, Belgie, Slovinka a dalších evropských zemí. Náš vozový park disponuje více jak ...

Služby: -stěhování soukromých bytů -stěhování firem -stěhování hradů a zámků -přeprava choulostivého zboží -stěhování těžkých kusů -vyklízení objektů, skartace, exekuce -vnitrostátní a mezinárodní doprava.

Servis - limuzíny Mercedes Přeprava VIP osob luxusními osobními vozy a mikrobusy. Doprava - kusové zásilky - osobni po cele Evrope - kurýrní služba Mikrobusová doprava Nákladní doprava (přeprava koní) Taxislužba, přeprava VIP osob

Vnitrostání a mezinárodní nákladní doprava

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava palet a zásilek.

Doprava: -nákladní -vnitrostátní -mezinárodní -spedice.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava s hydraulickou rukou stejná funkce hydraulické ruky jako autojeřáb pomoci navijáku přeprava stavebních buněk, kontejnerů, krovů, řeziva, paletového zboží, panelů, prefabrikátů, lešení, bednění, strojů nadrozměrná přeprava pronájem nákladního vozidla včetně řidiče možnost připojení vleku možnost pracovní ...

Výroba, služby: -průmyslová logistika -chytré řešení skladování -zakázková výroba obalů -skládací krabice z kartonplastu a bublinkového plastu -jednocestné a vratné obaly -produkty smartbox a smartschoolbox -optimalizace logistických procesů.

Mezinárodní kamionová autodoprava, spedice, ADR, dodávková autodoprava a skladování zboží - o to vše se postará firma SPEDQUICK Třebíč, spol.s r.o. Mezinárodní kamionovou dopravu zajišťujeme v rámci celé EU, ovšem našim primárním zaměřením je kamionová autodoprava do Německa.

Přepravní služby: - mezinárodní i vnitrostátní přepravy zboží.

Služby v oblasti autodopravy pro Vás zajistí firma Drahoslav Michálek, kterou naleznete ve městě Odry v okrese Nový Jičín. Našim zákazníkům nabízíme komplexní služby týkající se nákladní autodopravy. Zaměřujeme se na vnitrostátní a mezinárodní autodopravu do 3, 5 tuny. Sháníte-li spolehlivou dodávkovou autodopravu, neváhejte se na nás ...

Společnost TRANSPET s.r.o. u¨zajiš'tuje mezinárodní dopravu a spedici. Dále také: - expresní přeprava zásilek do/ze zemí EU Vozový park: - pick-up, dodávka FRIGO/ADR - vozidla skříňová a plachtová do 24 tun. Ubytování, apartmá: - apartmá 3-4 lůžkové s celoročním ubytováním.

Společnost Jany Smutkové provozuje autoservis a autodopravu v okrese Nový Jičín.

Naše společnost SLADKÝ TRANS - AUTODOPRAVA se věnuje přepravě nejrůznějších nákladů, ke kterému využíváme dodávku Iveco Daily: - doložnost 1200kg, - 6x paleta. Působíme po celé ČR a EU, cena dohodou.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Hlavní činností JIVTRANS s.r.o. je přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou. Chladírenská doprava je provozována vozy o velikosti 2-10 palet a užitné hmotnosti do 3t. Pro zajištění kvalitních služeb zakázníkům a maximálního využití vozidel. Provozujeme vlastní autoservis a pneuservis. Dále nabízíme skladování a následnou distribuci.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.